Hur kan jag göra en Trundle Bed?

Många människor väljer våningssängar eller tulta sängar för sina barn, speciellt när utrymmet är begränsat. Är dock en rulla säng också ett bra alternativ. Om det används i vardagen eller helt enkelt som en extra säng när gästerna sova över, en rulla säng kan vara mycket händig.

A rulla säng diabilder under en befintlig säng, möjliggör extra sömn utrymme utan att ta upp golvyta när den inte används. Det är också ett säkert sätt att övergången från spjälsäng till "Big Kid säng", eftersom små barn inte har långt att falla om de rullar ur sängen under natten. Detta är ett gemensamt problem med våningssängar när barnen är mycket små.

Medan rulla sängar finns att köpa det är möjligt att göra din egen. När planerar att göra ett sådant projekt, kom ihåg att redskap och lämpliga verktyg är tvingande. Det gamla talesättet, "mäta två gånger, klippa gång" är också ett ovärderligt. Börja med att ta sängen mätningar, se till att rulla sängen ryms lätt under sängen under vilka du avser att förvara den. Du bör mäta från innerkanten av benet vid sänggaveln till innerkanten av benet vid fotänden. Mät bredden också. Mät varje avsnitt två gånger. Skriv ned måtten och börja göra en lista över material. Du måste skapa en träram genom att lägga till styrelser till botten av plywood bas och sedan lägga till sidor. L-konsoler fungerar mycket bra för att trygga hörn. Kontrollera att sidorna är djup nog för att hålla madrassen säker men ändå inte så hög att rulla sängen är svårt att skjuta under sängen. kan du köpa tillskuret plywood på många centra hem förbättring, vanligen för bara några cent mer än kostnaden för materialet. Inköp pre-såga i trä kommer att kraftigt minska din arbetsbörda, tiden du spenderar på projektet, och svårigheten för transport av plywood. Fråga om pre-cut skräp också.

Du kanske väljer möbler ädelträ. Det kostar mer, men det är högre kvalitet och kräver mindre slipning. Virket måste slipas och torkas innan primer eller färg appliceras. När ramen är färdig kommer du vill att det ska glida lätt, så du måste montera styrhjul. Du kanske också vill lägga lådan drar till fronten för att göra rulla sängen lättare att dra ut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.