Hur kan jag göra en Parade Float?

en parad float används i semester och parader fest att visa andan och /eller peka på ett företag eller ett meddelande om att en person försöker förmedla. En grundläggande parade float är lätt att göra. Faktum är att alla som behövs för att bygga en parad float är en flatbed släpvagn, en del virke för stomme, ett par av rekvisita och en del material för lister. När man bygger en parad flyta, se till att ansluter sig till paraden regler och förordningar. Ta reda på om tidsfrister för inresa, specifikationer storlek och regler för transport. Du vill inte riskera att diskvalificeras före eller under paraden. Det första steget i att göra en parad float är att räkna ut vilken storlek det kommer att bli. Detta avgörs av släpvagn som används för att transportera det. Försök att hålla den under 8 fot (243,84 cm) långa, och det blir svårt att manövrera under paraden.

De flesta parader har ett budskap de försöker förmedla, t. ex. Rose Parade, Santa parad, och Gay Pride Parade. Använd detta tema för att kunna avgöra hur du ska inreda parade float. Även om du vill uppmärksamma er flyta, vill du inte det till skillnad mot de andra.

Skiss ett par mönster för din parade float. Om du arbetar i team, ha ett möte för att bestämma vilka av de mönster som ska användas. Efter att välja en konstruktion, avgöra vad rekvisita kommer att bli nödvändigt att göra en parad flyta. Försök att välja PROPS som är gratis eller till låg kostnad, som det kan bli dyrt snabbt. Om godkännande från paraden utskottet nödvändigt är det nu dags att få det. När man bygger en parad flyta, använd 2 tum (5. 08 cm) tjock med 2 meter (30,48 cm) breda bitar av trä för att bygga en ram på släpet. Se längst ned i ramen är minst 16 inches (40,64 cm) över marken på sidorna och bak på släpvagnen. Välj de lister som skall användas på en parad flyta. Det bör matcha temat. Du kan göra en golvlist från grunden, med poster som falska blommor, eller så kan du köpa en som redan är gjord för dig. Det skall fästas på undersidan av ramen med spikar eller häftklamrar för att hindra den från att spränga under paraden.

Dekorera parad flyta med rekvisita. De bör vara ordentligt fastsatt på släpet för att förhindra att de hamnar under paraden. Spikar eller häftklamrar rekommenderas att säkra rekvisita. Lim kan lossna med värme eller friktion under paraden. Fäst släpvagnen till det fordon som används för att bogsera den.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.