Hur kan jag göra Taper Candles?

Taper ljus är det enklaste ljus att göra, men de kräver att du köper lite av utrustning. Att göra taper ljus du kommer att behöva en doppning kan för att smälta vax i, en regelbundna kök potten inte. Även om du hade en som var tillräckligt djup för storleken kona ljusen du ville göra, skulle det vara alltför bred och du måste smälta alldeles för mycket vax. Craft utbudet butiker kommer att ha en lång mager kan speciellt för att göra hand-dipped vaxljus. Du behöver också en ljus-gör termometer för att mäta temperaturen i smält vax för kona ljus. En godis termometer innebär åtgärden inte rätt temperaturintervall, du måste ha en termometer som kan mäta 140-160 grader Celsius (60-71 grader). En termometer som är specifika för ljus beslutsfattandet kommer att ha ett klipp på den sida som gör att du kan klippa den på insidan av den smältande kan. Du måste smälta en massa vax, det kan doppa behöver vara nästan helt och hållet för full längd taper ljus. Paraffin är den mest lämpade vax, bivax är inte bara dyrt, det är ganska mjuk och din kona ljus kommer att vara benägen att böja på en varm dag. Bryta vax i bitar-ju mindre bitar, desto snabbare vaxet smälter.

inte sätta doppa direkt kan på en brännare! Detta är mycket farligt. Lägg den i en stor gryta med vatten, stående på en trivet eller annan anordning som gör det från att komma i kontakt med botten av yttre potten. Värm sedan vattnet, som försiktigt kommer att öka temperaturen i doppning kan. Om du försöker att smälta vaxet direkt istället för via den här dubbel-panna metod, riskerar du att skapa giftig rök från brinnande vax, och risken för en blixt brand. Du kommer att behöva köpa en rulle veke, att det är lämpligt att kona ljus och inte pelare ljus. Pelare ljus kräver tyngre fuktspridande, och om du använder pelare vekar i taper ljus, kommer de att bränna ner alltför snabbt.

Klipp veken i så många längder som du vill vaxljus. Gör dem 4-6 inches (10-15 centimeter) längre än den koniska ljusen du vill göra, och binda dem till långa stänger. Du kan använda grillspett, matlagning tandpetare, plugg, allt som är mest praktiska. Du måste också skapa en Torkställ för kona ljus, vilket kan vara så enkelt som en djup, smal kartong som är djupa nog att du kan lägga käppar över den och ljusen kommer inte att bottna. När vaxet är allt smält, kan du lägga till doft och färg om du vill. Se till att färgen vax färg, andra färger kommer inte nödvändigtvis färg vaxet lämpligt. När vaxet är mellan 150-165 grader Celsius (65-75 grader), är den lämplig för doppning. Om det är varmare än 165 grader, din koniska ljus kommer att utveckla bubblor mellan skikten. Om det är coolare än 145 grader, börjar den bilda ett stärkt skikt på ytan som kommer att hålla fast vid din vaxljus och göra dem ojämn och konstig.

Ta doppning kan ur potten för vatten och placera på ett lågt bord. Nu kan du börja doppa torra vekar i vax. Sänk strängen i vax, de första dopp bara kommer att få veken mättad, men efter några dopp, börjar du se en mycket mager Taper Candle forming. Gör varje sträng i sin tur ställer in doppat veken oss fokusera på ditt rack tills du har gjort dem alla. Sedan börja om igen med den första veken.

Doppning taper ljus kan ta ganska lång tid, så var beredd. Lämna inte växer ljus i hett vax för mycket långa per dopp-bara ner och upp. Om du tillåter ljuset att dröja, kommer det att förlora potentiellt mer vax på burken att den tar upp. Du kan behöva värma vaxet kort innan du avslutar alla dina taper ljus.

Dip så många gånger som behövs för att bilda taper ljus av önskad bredd. En del människor föredrar mycket elegant utseende i en lång, smal koniska, medan andra föredrar den mer vadmal utseendet på en kort, tjock kona. När du har önskad bredd, tillåta alla koniska ljusen att hårdna helt. Du kommer att märka att en "droppkon" av vax hänger från botten av var och en-när den är helt härdat, kan du klippa just dessa bort med en kniv eller sax.

Snip ljuset utanför doppning käpp, och trimma veken till 1 /2 tum eller så, och dina konisk ljus klar att använda. Nu är du redo för nästa romantisk kväll, eller kan vänta ut nästa åskväder s strömavbrott i stil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.