Hur kan jag dekorera Flip flops?

Flip flops är en av de mest bekväma och billiga typer av varmt väder skor som finns på marknaden. Tillgängliga storlekar för vuxna och barn, flip flops är mer avslappnad än sandaler, kan gled in lätt och är perfekta för promenader genom en sandstrand. Det är också lätt att dekorera flip flops och gör att serietillverkade paret något som är unikt eget. Ett av de enklaste sätten att engagera sig i flip flop dekoration är att använda en uppsättning av permanenta markörer fästa mönster längs sidorna, övre och främre remmen i flip flops. Denna typ av freeform flip flop utsmyckning öppnar dörren för alla möjliga intressanta utseende. Till exempel kan ett vanligt par gula flip flops få ett nytt utseende med hjälp av fasta markörer för att lägga blommor, stjärnor eller ens tecknade bilder på olika ytor i varje flip flop. Med lite fantasi kan du dekorera flip flops på ett sådant sätt att ingen kommer någonsin att kunna efterliknar utseendet. En annan metod du kan använda för att dekorera flip flops är enkel järn på överföringar. Även avsedd för användning med tee shirts, är det fortfarande möjligt att placera överföringen på ytan av flip flop och använda ett järn för att överföra design. Var noga med att använda en tunn handduk mellan överföringen och järn, eftersom värmen från järn kan skada skumplast i flip flops. Du kan också dekorera knäppa band flop tå genom att lägga till element som strass eller pärlor. Allt du behöver för denna typ av dekoration är en idé och en varm limpistol. För ett alternativt medium som används för att dekorera flip flops, anser limning på knappar eller ens siden blommor för ett roligt och feminint utseende.

För personer som är exceptionellt detaljerad när det gäller en plan för att dekorera flip flops, finns det alltid möjlighet att lägga tunn cording runt kanterna av flip flop kroppen. Dessa kan faktiskt vara sys in med den stora kroken stil nålar används för att reparera fisknät. Täck hand med en skyddande handske, säkra cording genom ögat på nålen och fortsätt sy runt kanterna av flip flops. Kroken Nålen kommer lätt att driva igenom skumplasten kroppen och hela processen tar bara tio till femton minuter.

Förutom att använda dessa metoder för att dekorera flip flops, kan många av dem anpassas för att arbeta med sandal smycka projekt. Men kom ihåg att sandaler är ofta gjorda av läder och andra hårdare material än det enkla flip flop. Detta innebär att med sandalen dekoration, är det oftast bättre att gå med tillägg av delar som limmas på plats indränkta med färg eller eller målade på ytan, snarare än att försöka sy ihop någon typ av dialekt genom att ytan av materialet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.