Hur installerar jag keramiska plattor?

Installera ett keramiskt klinkergolv är inte en enkel uppgift. De med grundläggande kunskaper om hem förbättring kan spara några kronor på professionell installation, men de som saknar erfarenhet i grundkonstruktionen kan finna det mer komplicerat än de förväntat. För att installera keramiska plattor, är följande leveranser krävs: kakel distanser, en nivå, trasor och svampar, kitt kniv, måttband, hink, en fyrkantig tandspackel, injekteringsbruk flyta, kakel cutter, tolerans avbitartång, injekteringsbruk och inställning material. Innan någon plattsättning projekt, ett par steg måste tas. Viktigast bör golvet mätas noggrant för att avgöra hur många kvadratmeter av keramiska plattor kommer att behövas. Undergolvet måste rengöras väl att se till att det inte blir någon brister i den nya brickan som kan ge sprickor senare. Det finns grouts och sätta material som murbruk tillgänglig för olika typer av kakel och sysselsättning, så var noga med att kontrollera paketet för att se till att den köpta produkten är avsedd för jobbet till hands. Det första steget är att Gör en torr av det nya golvet. Använd torget för att vara säker på att linjerna är vinkelräta mot dörren och börja om hela plattor från mitten och utåt. De bör fastställas från dörren för att försäkra att golvet ser även då in i rummet. Använd en spacer i mellan plattorna så att den exakta mätningar kan tas.

Många vill börja om keramiska plattor i exakt mitt i dörren för att säkerställa en jämn utseende. Detta kräver vanligen skära på båda väggarna. Om de bara vill klippa längs ena väggen, bör de börja på en vägg. Det beror på husägaren erfarenhet nivå och hur de ser på extra arbete jämfört med helhetsintrycket av rummet. Många känner att de inte kommer att märka en brist som en off-center linje och väljer att gå med minsta möjliga styckning.

Nästa, morteln eller lim behöver blandas enligt anvisning och fastställs med hjälp av en tandspackel. Börja med ett 2 fot (. 61 meter) ruta i ett hörn så att du kan arbeta ut ur rummet. Eftersom varje keramiska plattor läggs ned, tryck in det lätt ner i lim. Använd distanser mellan plattorna för att försäkra att injekteringsbruk linjer kommer att spola. Som plattor sätts på plats, kan en nivå se till att ingen bricka är placerad högre än en annan. Vid behov kan ett litet block av trä med en hammare tryck försiktigt kakel ner vid behov. Varje hörn sticker upp kommer att ställa på det sättet och gör en farlig skarpa kanter samt gör det lätt att bryta. Låt hela plattorna torka över natten innan de gick på dem, om det alls är möjligt. Om detta är den enda toaletten i hemmet, som en träbit ner för att användas som en vandrande planka från dörren till nödvändiga områden. Detta sätter press jämnare över en grupp av plattor för att undvika skiftande. Undvik droppande vatten från diskhon eller duschen på våt kakel. Efter att ha vandrat över dem, alltid kontrollera brickorna för att vara säker på att de inte har ändrats på sin plats innan de sätter upp.

Nästa dag kan gränsen plattor kapas. Placera en hel lös bricka under det sista hela brickan i raden. Sätt ett mellanlägg av väggen och placera en hel bricka mot hylsa och offset ovanpå den andra lösa kakel. Dra ett streck över den nedre brickan med den övre som guide. Denna linje visar var du ska klippa den nedre brickan så att den passar i det utrymme som krävs mot väggen. kan En bricka skärmaskin köpas eller hyras från ett hem förbättring butik. Avbitartång bör användas för ovanligt formade skär som de runt runda föremål. Ställ dessa bitar med självhäftande precis som med full bitar och låt ställa natten igen.

Ta bort kakel distanser. Grout bör nu blandas enligt unikt paket instruktioner. En injekteringsbruk float används för att lägga injekteringsbruk över plattorna i 45 graders vinkel. Tryck försiktigt injekteringsbruk ner i de utrymmen som skall kontrollera att inga gropar. Överskott injekteringsbruk bör torkas av med en svamp och hink.

Vissa tillverkare kräver bruket att sprejas med vatten då och då torkas för att förhindra sprickbildning, så var noga med att kontrollera paket instruktioner. När bruket som upprättats kan överskott rengöras från kakel och de kan poleras. Låt bruket härda en vecka innan du använder en silikon sealer att skydda injekteringsbruk från vattenskador eller fläckar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.