Hur installerar jag en elarmaturer?

En ny elarmaturer kan lägga atmosfär, förändra hela känslan av ett rum, och även ge ett mervärde till hem. Installera en elarmaturer kräver några grundläggande verktyg och lite know-how. Med en skruvmejsel och en stege, alla med grundläggande handyman färdigheter kan ersätta ett gammalt unket fixturen. Innan någon gammal elarmaturer kan tas bort, har befogenhet att skäras till fixturen. En brytare låda finns vanligen i källaren området. Lokalisera brytaren låda och stänger rätt brytaren. Om det är den rätta, kommer fixturen fungerar inte.

Lossa alla skruvar som håller i elarmaturer upp eller tillsammans. Människor med glas beläggningar eller nyans har vanligtvis skruvar som håller glaset på plats. Under glaset blir ytterligare skruvar som håller fixturen själv i tak eller vägg.

Enligt armaturen kommer det att finnas tråd nötter som ser ut som plast. Dessa skruva loss från trådarna moturs. Vanligtvis svart är hett tråd, vitt är neutralt tråd och koppar eller grön är en jordledning. Försök att följa den ordning "hot första, neutral andra och marken sist om möjligt. För säkerhets skull, kan en enkel krets tester kunna användas för att vara säker på att den varma trådarna är avstängda innan du vidrör några öppna kablar När skruvarna är alla ute och kablarna kopplas bort, de gamla elarmaturer kan ned. Försöka ta en stor fixtur ner en stege kan vara svårt och farligt. Om det är en stor fixtur, kan en hjälpare komma till hands. I de flesta fall bör monteringsfäste som skall ersättas. Nya armaturer med en ny skinande en att placera i. Den gamla kan verka fin bortsett från rost, men med tanke på detta är den enda som innehåller alla vikten av den nya armaturen är det oftast bäst att bara lägga det nya i .

Nya armaturer komma med instruktioner som bör följas härifrån. Allmänhet bör nolledare vara ansluten först, följt av marken och slutligen den heta tråd. Håll båda ändarna av matchande kablar tillsammans och medsols, skruva kabeln nötter över tips av dem. De bör vara täta och du ska inte kunna dra isär med en liten bogserbåt.

Efter att kablarna är alla bifogas, kan den nya elarmaturer som skruvas in i plats med tillverkarens anvisningar. Vanligtvis kommer långa skruvar fästa fixturen till nya monteringskonsolen. När det är på plats bör lampor placeras i fixturen och brytaren kan vridas tillbaka på att se till att armaturen fungerar Innan något glasskärmar på. Om allt fungerar, placera nya glaskupa på hjälp av den medföljande skruvarna och njut!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.