Hur installerar jag en dörrklockan?

Installera en ny dörrklocka är en uppgift som ofta kan hanteras med ett minimum av ansträngning. Genom att samla några enkla verktyg och ta några grundläggande försiktighetsåtgärder, är det möjligt att installera en ny enhet inom loppet av några minuter, även om du inte är särskilt benägen mekaniskt.

Ditt första steg med projektet är att samla dina verktyg och material. I allmänhet behöver du tråd strippor och fräsar, tillsammans med en bra tång och en skruvmejsel. Även om det inte nödvändigtvis är avgörande så är det en bra idé att även ha en krets testare till hands. En stege kan också krävas. Sista, måste du köpa en dörrklocka kit innehåller den nya enheten och alla tillämpliga maskinvara som behövs för installationen. När ditt verktyg och material som är monterade, lokalisera brytaren boxen och stänga av strömmen. Medan en främre dörren normalt inte använder mycket ström, är det ändå tillräckligt för att ge ganska ryck. Med ingen oro bli chockad, kommer du också flytta framåt med jobbet på ett snabbare och mer säker takt. Se till att du vet var chimes finns i ditt hem. De kan placeras över själva dörren eller i ett närliggande område, t. ex. en garderob, som gränsar till farstun eller främre hallen. Om man antar att Slagen är i gott skick, kommer man inte behöva byta ut dem, men det är ändå en god idé att placera dem i händelse av att du måste göra några justeringar. Om detta är första gången installation, välj en plats att installera chimes.

Sedan tar du bort den gamla dörren och alla tillhörande hårdvara. Såvida ledningarna skadas på något sätt, kan den användas med den nya klocka och chimes. Inspektera den noggrant innan du fortsätter till nästa steg. att följa instruktionerna som kommer i din dörrklocka kit. Detta innebär ofta att ansluta ledningarna till dörrklockan knappen. Du kommer troligen behöva klippa ut och band ändarna något att fästa de befintliga ledningarna till den nya enheten. Använd en tång för att böja kablar på plats och sedan använda skruvmejsel för att säkra kablarna till arbete på baksidan av den nya enheten. Slutligen, bifoga den nya dörren till den ram på dörren. Om du behöver också ersätta Chimes, finns det alla chanser att du kan också använda befintliga ledningar i andra änden. Använd dina verktyg för att koppla bort gamla Chimes, sedan ansluta nya Chimes, var noga med att se till att elektriska anslutningar är säkra. Flytta klockspel och skruva fast dem på plats. med enheten färdiginstallerat testa ditt arbete. Vänd på strömmen igen på brytaren rutan och tryck på nya dörrklockan. Om Chimes ljudet korrekt, är din uppgift slutförd. Om inte, stäng av strömmen och åter inspektera ditt arbete. Chance är problemet är inget annat än en lös anslutning och du kommer att få ny utrustning fungerar på nolltid.

I de flesta fall kan denna enkla process används för alla typer av hem dörrklocka anläggningen, inklusive en främre och bakre dörrklocka. Men om du skulle stöta på några hinder som är bortom din förmåga att hantera, tveka inte att stoppa projektet omgående och kalla in en professionell elektriker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.