Hur installerar jag en Tile Countertop?

Installera en keramiska plattor bänkskivan skapar en funktionell och hållbar arbetsplats. För att installera en bricka bänkskivan, kommer följande material att behövas, plast, keramiska plattor, kant kakel, murbruk, injekteringsbruk, injekteringsbruk GRUNDPOLISH, Gips skruvar, 2 x 4 (fot 61 cm x 121,9 cm) skrot?-Inch (1,9 cm) plywood, Backer ombord, Backer ombord skruvar, 3-tums (7,6 cm) glasfiber tejp, och distanser kakel. Dessutom kommer det att bli nödvändigt att köpa eller hyra följande verktyg: saber såg, borrmaskin med en murad lite och Phillips lite, måttband, brukskniv tandspackel, Gips band kniv, våt såg, kakel avbitartång, nivå, injekteringsbruk flyta, och cheesecloth eller säckväv.

Med bänkskåpen som den bärande konstruktionen, är det nödvändigt att installera 3/4-inch (1,9 cm) yttre substrat kvalitet plywood minska storleken på bänkskivan och skruvas på plats med drywall skruvar. Nästa steg är att skära ut ett utrymme för att sjunka med en sabel såg. Många sänkor kommer med en mall, men att strömbrytaren kan markeras med hjälp av mätningar också.

Installera Backer ombord under en bricka bänkskivan är ett nödvändigt steg i denna process, eftersom det säkerställer en jämn platta bänkskivan som inte kommer att skift och spricka. Klipp Backer styrelsen att passa genom poängsättning och knäppa. Klipp diskhon kurvor på båda sidor frihand och knäppa med tång. Sedan före borra skruvhålen sex till åtta inches (15,2 cm till 20,3 cm) mellanrum. Staple på en plast fuktspärr, flytta Backer ombord och installera med skruvar backer board.

Därefter är det nödvändigt att band och fylla i sömmarna. Stärka utsatta kanter Backer styrelse med glasfiber tejp. Sedan tillämpa en 3-tums (7,6 cm) breda skikt av cementbruk att fylla luckorna.

Kapa plattor i storlek med en våt såg och torr passar kakel över bänkskivan. Det är viktigt att lägga ut kakel arrangemanget innan du arbetar med murbruk. Lägg ut den plana plattor först, lägg sedan till de andra som har passform. Kontrollera att plattorna runt diskhon är ännu. Använd distanser för att säkerställa en konsekvent injekteringsbruk avstånd mönster. När den första layouten är fullkomnat, är det dags att använda murbruk att fästa plattor på bänken. Först blanda murbruk enligt förpackningens anvisningar, sedan ut i ett jämnt lager med en tandspackel. Håll murslev i 45 graders vinkel och skrapa över ytan. Lägg plattor i morteln, först uppmärksamma svåra områden, som diskbänken och L-formade, inne hörn. Installera distanser mellan plattorna för att undvika att flytta under torkningen.

Efter kakel har helt inställd enligt murbruk instruktioner, är det dags att injekteringsbruk för kakel . Blanda bruket enligt tillverkarens anvisningar och sprida injekteringsbruk över kakel bänkskivan med en gummi injekteringsbruk flyta. När alla fogar är fyllda, avlägsna överskott och skölj med rent vatten fuktad svamp. När bruket är torrt, gnid plattor med cheesecloth att avlägsna haze. Det sista steget i kakel bänkskivan processen är att försegla injekteringsbruk, för att undvika fläckar och skador.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.