Hur hittar jag Recycling Centers?

Finna en återvinningsstation i ditt område är ofta en enkel process. Det är oftast en kombination av resurser som kan bidra till att sätta dig i kontakt med olika faciliteter som återvinner produkter såsom papper, glas, plast och metall. I själva verket kan du lokalisera ofta återvinning centra som är i närheten genom att helt enkelt göra ett telefonsamtal eller leta upp information på nätet. Här är några tips om hur du hittar rätt mitten och göra din insats för miljön. I många kommuner av alla storlekar, är det lokala ort regeringen deltar i återvinning ansträngning. Tillsammans med de samlingar som normalt utförs av staden, har de ofta information om andra återvinningsanläggningar i området som arbetar med material som inte är del av staden återvinning planen. Ett telefonsamtal till staden eller stadshuset kan förse dig med kontaktinformation till återvinna centers att antingen plocka upp din donerat objekt eller ge information om eventuella återvinning dropoff program anläggningen har på plats. För människor som lever i områden där kommunen är inte inblandad i återvinning, blir fortfarande chansen att det finns ett fåtal återvinning centra inom rimligt avstånd. En stor källa till information är den lokala telefonkatalogen. Ofta är de tjänster som förtecknas under rubriken "Recycling Centers" i gula sidorna avsnitt i telefonboken och får passeras refererade till andra rubriker såsom "Bärgning och återvinning. " Om du bor på landsbygden, finns det en god chans lokala återvinningsstationer annonsera i telefonkatalogen att omfatta ett större geografiskt område, t. ex. ett helt län eller en grupp av län.

Glöm inte att forskning information om lokala återvinning centers online. Bruket av återvinning har blivit mer mainstream, ett antal webbplatser har skapats för att ge information om återvinning centers finns över hela världen. Detta gör att du snabbt forskning alla centra som ligger i ditt eller socken, som kan vara nödvändig om det inte finns några centra i ditt närområde. Ofta fann listor på dessa webbplatser återvinning web innehålla telefonnummer, öppettider och vilken typ av objekt som tas emot för återvinning.

Ett sista sätt att hitta återvinning centra är att kontrollera med ideella organisationer i ditt område. De kan tjäna som en insamlingsplats för olika typer av återvinningsbart objekt. I många fall, de är glada att dela information om återvinning centers de samverkar med. Åtminstone kan det hända att den ideella byrån verkar ett program för återvinning som tar emot de artiklar du har för donation, vilket gör det lätt för dig att delta i återvinning ansträngning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.