Hur gör jag en himmelssäng?

Alla kan göra en himmelssäng från en enkel säng med lite kreativitet och tid. Gardinstänger, ringar gardin, eller trä kan användas för att avbryta en baldakin från taket. Alternativt kan en uppsättning av fyra långa spindlar fästas på sängen hörn för att skapa en fyra himmelssäng. Gardiner, eller swags av tyg, läggs till setup, vilket resulterar i en lyxig och privat sovområdet. Till att börja med måste sängen mätas. Om att skapa ett tak infästning måste sängen också placeras exakt där den kommer att stanna. Markera var hörnen på sängen är genom att placera en prick i taket precis ovanför de fyra hörnen. Detta lägger ut mall för fixturer. Om du använder gardinstänger, kommer två storlekar är skyldig att lämna en himmelssäng, två långa dem till kanterna på sängen och två kortare reklamfilmer för fot-och huvudgavel . Sängen längd och bredd skall mätas för att bestämma den exakta längder, som säng storlek varierar. Fästa gardinstänger till taket med de medföljande fixturer och hänga långa gardiner på dem för en hel låda.

Curtain ringar kan också användas för att göra en himmelssäng. Fäst en ring för alla fyra hörn märkena i taket. Drape lång swags gardiner genom ringarna, och låta dem falla till golvet i varje hörn. Detta skapar en öppnare utseende, och, om det görs på rätt sätt, kommer att ge en dramatisk effekt.

Några dekorativa trä bitar kan skapa en taklist slags för kapellet. Välj ett ornament, eller annat stort trästycke. Fäst virke till taket använda hakar fast i både trä och taket med skruvar. Träet kan målas för att matcha rummets färg, klädsel färg eller färgas för att matcha en trä säng. Matchande färg till sängen är ett sätt att göra en himmelssäng verkar vara en bit. Bifoga tyg paneler eller gardiner på baksidan av träpanel med häftklamrar.

Om förändra sängen själv är ett alternativ, leta efter lång spindlar i ett hem förbättring butik. Denna metod kommer att göra en himmelssäng som är lös i rummet, till skillnad från föregående alternativ. Försök att hitta spindlar som når bara några inches under taket när den är bunden till sängen. Om spindlar inte finns tillgängliga, försök med en enkel 2 x 2 tum (5,08 x 5,08 cm) trästycke. Antingen slag kan målas eller färgas för att matcha sängen eller inredning, som önskat.

Sätt spindlar i sängen, helst på insidan av hörnen med hjälp av spikar. Vara säker på att spikarna är tillräckligt långa för att träffa både sängen och spindel, men utan petade hela vägen. När spindlar är på plats, drapera gardiner eller tyg över toppen av dem. Spets eller texturerat tyger fungera bra, eftersom de lätt fånga i hörnen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.