Hur gör jag en bad presentkorg?

Ett bad presentkorg kan vara ett användbart närvarande för att ge någon för nästan alla tillfällen. Med lite ansträngning och i många fall väldigt lite pengar du kan skapa en gåva som kan verka som om det vore gjort professionellt. Även de som aldrig har gjort en presentkorg innan kan sätta ihop en med ganska lite för lätt. Det första steget i att skapa din korg bad gåva är att välja den korg som du vill placera objekt i. Du kan välja en med ett handtag eller en utan, båda fungerar bra. Korgar finns i olika storlekar, så du har en möjlighet att den storlek du vill att gåvan ska vara.

Bath produkter kan vara dyrt, så istället för att spendera en massa pengar, överväga att gå till din lokala butik dollar. Många dollar butikerna har en hel bad mittgången med kvalitetsprodukter som du kan fylla upp på. Istället för att spendera en massa pengar på ett fåtal produkter, kan du spendera mycket mindre och kunna omfatta fler objekt.

Tänk om personen har några allergier innan du börjar köpa poster för badet presentkorg. Vissa personer kan vara allergiska mot vissa dofter och oljor och kan inte ha dem på huden. Om personen har några allergier, kan du leta efter specialprodukter.

Om personen inte har några allergier, har du en stor mängd produkter att välja mellan för ditt badrum presentkorg. Börja med att välja ett bubbelbad och dusch gel med samma doft. Försöker också hitta en bodylotion som mottagaren kan använda efter badet. Ser att köpa produkter i mottagarens favorit doft. Om du inte känner till vad det är, titta efter grundläggande dofter som vanilj, och undvika alla produkter som har en överväldigande doft.

För att hjälpa de mottagarens badet än mer avkopplande, innehålla ett bad kudde och en ögonmask i sitt badkar presentkorg. Sätt i en pelare ljus tillsammans med en liten låda med choklad. För en extra bit av flärd, välja en CD med lugnande musik att mottagaren kan spela när du kopplar av. När du har alla dina objekt, kan du ordna snyggt dem i korgen. Sätt mindre poster i fronten, något högre poster i mitten och större artiklar i ryggen. Sätt i korgen i en shrink-wrap påse presentkorg och följ instruktionerna för att skärpa plast. Placera en båge på topp, följt av en kort, och dubbelkolla att din gåva är äntligen redo att ge.

Ett bad presentkorg är en present som nästan alla kan få användning av. Med noggrann planering och presentation, kan det se ut som om du arbetade timmar på det när du verkligen tillbringade mycket mindre tid. Med all den tid du ägnar åt att välja precis rätt objekt kommer det nästan säkert att vara en present som mottagaren kommer att åtnjuta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.