Hur gör jag en Virkat Bag?

En virkad väska är en härlig projekt för nybörjare och veteraner lika. De kan vara så enkla eller komplicerade som önskat. Former och storlekar kan lätt fastställas, eftersom projektet är virkade, gör det enkelt att virka en väska för en viss användning.

Virkat veteraner kan njuta av att göra komplicerade mönster utan tiden inblandade i en filt . Välj en virka kvadratiskt mönster som är tilltalande och göra så många block som behövs för att producera en påse av önskad storlek. Sy ihop blocken till ena sidan av kassan och sedan skapa sin lika baksidan. En fyra tum (10,1 cm) block kan göra ett litet läppstift påse, medan fyra sys ihop kan göra en fin 16 tum (40,6 cm) tote för böcker. Lägg till en liner om du vill och sy på ett handtag för enkel väska.

För nybörjare kan en enkel rak virka påse vara gussied upp med virkning flera färger samtidigt, eller byter färger med varje rad. Garn distributörer som Lion Brand Yarn har många idéer om sömmar och påsar tillgänglig gratis på sina webbplatser. En snabb webbsökning för "lätt virka bag" kommer att skapa många idéer från dragsko påsar till stranden totes. Om du vill skapa en enkel väska, kan virka artister följa dessa customizable instruktioner. En genomsnittlig bag kommer att ta cirka två standard stora bollar av garn. En virknål från G6-H8 fungerar bra beroende på hur öppet i en tråd som önskas. Ju större krok, desto mer öppnar stygn. Om trim önskas, en liten mängd av en annan färg på garn kommer att behövas också. Detta virka väska kan bli lika stor eller liten som behövs. Först måste botten skapas. Detta görs genom kedjning en rad lika bred som önskas till botten av påsen. Detta anger hur mycket väskan kommer att kunna hålla. För en vanlig handväska, kommer ca 5-8 maskor göra. Efter kedja börjar maska, vänd och enda virka i vart och ett av dessa sömmar. Vänd och upprepa tills önskad längd på påsen nås. En handväska kommer att ta omkring 20-tal rader. När botten är klar kommer det att se ut som en rektangel. Till att börja sidorna, så vänd er inte efter den sista maskan. Det är en bra idé att placera en markör på detta hörn för att se var de rader börjar och var de skulle upphöra. Börja enda virkning i längden på rektangeln och fortsätta i ytterkanten av hela botten. När markören har nåtts skall den nya raden kan få sällskap eller stygnen kan bara fortsätta i samma maska spiral tills säcken når önskad höjd. När den är klar, en bård trim kan läggas till översta raden. Detta trim kan vara en liknande färg, kontrasterande färg, en finare garn som nött bården. Enkelt virka en maska i den nya färgen runt den övre kanten, eller använda en fin kantning mönster som ett popcorn kant eller Picot mönster.

sista handen på påsen beror på hur inbillning virka konstnärer vill vara. För det enklaste sättet att göra ett handtag, köpte en butik handtag kan fastsydda på insidan kanterna på påsen. Om så önskas kan ett tyg liner av en samordnande tyg sys in Little tillbehör såsom knappar eller järn-på lappen kan också läggas till för extra stil och personalisering av de nya virkade väska.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.