Hur gör jag Refinish en inbyggd Cabinet?

Ett inbyggt skåp är en vanlig armatur i badrum och kök. I ett inbyggt skåp är väggen i rummet används som bak på skåpet. Skåpet i sig består av två sidor, en topp, och en dörr. Syftet med ett inbyggt skåp är att ge utrymme för gemensamma aktiviteter. Fordonsreparationslackering ett inbyggt skåp är en process som beror på tre saker: Cabinet material, kvalitet på material och slutliga utformning. P

skåp är gjord av trä eller plast. Det första steget i rekonditionering skåpet är att fastställa om skåpet är trä eller plast. Sök efter en skruv som går in i skåpet. Ta bort skruven och skrapa insidan av hålet med en vass kniv. Du kommer att kunna berätta om skåpet är trä eller plast som material som finns på bladet.

Kontrollera kvaliteten på de befintliga skåp ram för att avgöra om materialet är skev, försämra, eller skadade på något sätt. Fokus på sidorna av skåpet, eftersom dörren lätt kan ersättas. Sök för att se om frysdiskar installerats som en styck, eller om de installerades i set om två eller tre skåp.

Tänk om den slutliga utformningen av ditt nya skåp. Avgöra om ändringen är kosmetiska eller funktionella. Om du vill uppdatera utseendet, är det en kosmetisk förändring. Om du vill flytta skåp höjd, öka djupet, eller ändra form, är detta ett mer omfattande ombyggnader projektet och en funktionell förändring. Att Refinish trä inbyggt i skåp, ta bort allt material från inne i skåp och ta bort dörrarna. Sand befintliga färg eller lack bort skåpet ram, mycket uppmärksamma på dörrkarmen och sidoväggar. Torka av höljet med en fuktig trasa för att avlägsna alla rester sandning.

Ta dig tid att noggrant rengöra området innan du börjar lack eller måla skåp. Det finns två alternativ för skåpdörrar: återanvända befintliga eller installera nya. För en snabb förändring, bara sand, re-lack och sedan installera om skåpdörrar. Om du vill ersätta gamla skåpdörrar med en ny design, är detta ett utmärkt tillfälle att göra det.

Om du installerar nya dörrar, mäta placeringen av de förborrade hål i dörrarna och jämföra till kabinettet ram. Du kanske måste köpa och installera nya gångjärn om gångjärn platsen har förändrats. Om nya gångjärn krävs, ta dig tid att fylla i de gamla hålen, eftersom detta kommer att lägga till strukturell styrka på skåpet. Skåpdörrar får stort användningsområde och kan bära ner gångjärnen över tiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.