Hur gör jag Pom poms?

Cheerleading pom poms kan beställas från ett antal tillverkare, men det är också väldigt enkelt att göra pom poms för dem känsla listig eller på en budget. Det enklaste och billigaste metoden kräver inköp av soppåsar. Lyckligtvis soppåsar kommer i olika färger nu, så det är möjligt att hitta något att matcha varje skola, men vitt och svart kan användas i stället för svårt att få färger. Ungefär tio soppåsar behövs för att göra en standard storlek pom pom.

Gathering lämplig leveranser är den första uppgiften behövs för att göra pom poms. Efter soppåsar en återköps, sax och elektrisk, maskering, eller tejp skall avrundas uppåt. Hitta en plan yta som är lätt att skära på, men försök att hålla sig borta från golv eller matta så att de inte skadas av den omfattande styckning på väg att följa. Stack de tio soppåsar upp och se till att de är ännu. Använd sax för att klippa alla yttre delar, såsom handtag slips, till och med upp på kanterna. Nu är det dags att lägga sig. Samtidigt bör den hålla soppåsar väl överens och staplade, vika säckarna på mitten så att den långa kanterna möts. På sidan utan veck, börjar skära remsor Därför ungefär halvvägs upp till den vikta kanten. Fullhet varje pom pom bestäms av bredden på band, så skär smalare remsor göra pom poms som är extra full, och tjockare band göra pom poms som inte är så full. När remsorna har klipp längs med hela kanten, vik säckarna igen, men denna gång vika dem åt andra hållet så att den ursprungliga toppen av påsen uppfyller de ursprungliga botten av påsen. Hålla anpassade påsar grepp den vikta sidan och klämmer in allt ihop.

Med hjälp av eltejp, eller vad andra band som valdes, vira scrunched slut ända till den punkt där säcken delas i remsor. Detta är nu handtaget. Att ludd på pom pom, några band i taget bör placeras mellan båda händerna och försiktigt men snabbt rullade och gnuggas. Detta gör att remsorna att rynka lite och kommer att ge maximal fluff för pom poms. När mer ludd önskas, mer tid borde spenderas gnugga tills önskad effekt uppnås.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.