Hur byter jag en skärm?

de uppgifter som krävs för att ersätta en skärm är inte mer komplicerat än många andra hem förbättringsprojekt. Även om jobbet först kan verka skrämmande, ersätter skärmar, liksom alla andra typer av arbete, blir lättare med tiden. Nycklarna är att se till att du har allt det material och den tid som krävs för att slutföra jobbet. Det första steget som behövs när du vill ersätta en skärm är några grundläggande skärm verktyg. En SPACKEL eller platt skruvmejsel, en skärm spline, screeningmetod, ersättning skärm, brukskniv och kanske några små klämmor skulle vara till hjälp för att ordentligt ersätta en skärm. När alla nödvändiga verktyg finns på plats, finns ett par andra alternativ för att hantera själva jobbet.

Skärmen ram eller den del där man fäster struktur, kan eller får inte vara flyttbara. Ta bort ramen, om möjligt, är det enklaste sättet att ersätta en skärm. Om inte, ersätta en skärm i ramen är möjligt, men kan göra jobbet lite svårare, helt enkelt därför att det behövs mer arbete för att flytta runt ramen. När du har bestämt dig för om du kan ta bort ram, är nästa steg att ta bort själva skadade skärmen. Detta omfattar även att ta bort spline, den gummerade material som håller skärmen på plats. När det tas bort med hjälp av kitt kniv eller skruvmejsel, ska kanalen var det i rengöras så bra som möjligt. I nästa steg krävs för att ersätta en skärm skär utbyte skärmen. Var noga med att skära en storlek som är 2 inches (5 cm) bredare och längre än öppningen. Överskottet kommer att bli avskurna senare utan att skära av en storlek som är för litet betyder att du förmodligen kommer att behöva börja om med en ny pjäs.

Efter lämplig storlek med skärmen är styckat nästa åtgärder som krävs för att ersätta en skärm är att driva den nya skärmen till kanal med hjulet på screeningmetod som inte är räfflade. Beroende på storleken på den öppning, kan detta vara lättare genomföras med två personer. När skärmen är löst på plats kan spline sättas på plats med hjälp av screeningmetod, som har en räfflad slut just för detta ändamål. Kniven kan sedan användas för att skära av eventuella överskott.

De pengar som krävs för att ersätta en skärm faktiskt är mycket liten, speciellt just för touch-up jobb. Det kan dock lägga verkligen att det estetiska och värdet av egendomen. De flesta jobben kan göras på mindre än en timme, kanske så lite som 20 minuter per öppning som måste genomgå ny screening.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.