Hur bygger jag ett foto Screen?

Ett foto skärmen är ett stort dekorativt rumsavdelare som används för att ge integritet när du lägger till en intressant kontaktpunkt till ditt rum. Foto skärmar finns tillgängliga för att passa både traditionell och modern design program, men att köpa dessa produkter kan vara dyra. Om du är på en stram budget, skapa din egen bild skärm är ett bra alternativ.

Avgöra storleken på din rumsavdelare är det första steget att bygga upp ett foto skärm. Generellt flesta skärmar är cirka fem meter (1,52 meter) lång. De ofta har tre till fem separata paneler, beroende på storleken på det rum de ska användas i. Mät ditt rum, så skissar önskad placering för de bilder du vill använda. Det finns flera olika sätt att bygga paneler för ett foto skärm. Du kan återanvända gamla garderob dörrar eller skära skivor av plywood att använda som bas för din skärm. För en mycket kreativ utseende, kan du även använda stora artist dukar med platt ryggen för att göra din hemgjord rumsavdelare. Decoupage bilder direkt på duken för att eliminera behovet av glas och göra skärmen mycket säkrare för hushåll med husdjur och små barn. Om du saknar en stark snickeri färdigheter, men det enklaste sättet att göra en bild skärm är att helt enkelt köpa en stor mängd fotoramar från din lokala lågprisbutik eller en närbelägen sparsamhet butik. Ramar behöver inte matcha exakt, så länge de är alla ganska liknande stil. Använd trälim för att bifoga dem tillsammans för att skapa dina paneler, ta bort den del som gör ramen stå upp på ett bord. finns många foton skärmar för att visa stora 8x10 utskrifter, men du kan göra din skärm för att passa oavsett storlek på bilder du önskar. Om du inte har tillräckligt med bilder för att fylla en hel Privacy Screen, kom ihåg att ramarna kan också användas för att visa upp andra minnessaker. Tidningsurklipp, dikter, ett barns konstverk, torkade blommor eller vackra mönster skurna ur gamla gratulationskort har alla möjligheter att beakta.

När du har skapat enskilda paneler för ditt foto skärm, måste du gå med i paneler. Detta kan åstadkommas med metall gångjärn köps från din lokala järnhandel. Om du är bekymrad över utseendet på baksidan av din hemlagade Privacy Screen, använder Velcro ® för att fästa tyg som samordnar din heminredning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.