Hur bygger jag en anka Blind?

En blind är en form av skydd som byggdes av jägarna att dölja sig från väder och vind medan jakt. Det används också för att skydda jägare från att ses av djur, vilket gör det lättare att få ett bra skott vid jakt. Jakt persienner kan göras med naturliga material direkt från skogen eller med syntetiskt material köpt i en butik. Persienner kan också köpas från jakt kataloger. En anka blind är främst för att hålla jägaren utom synhåll. Ankor har mycket god syn och kan plocka upp något onaturligt ser eller utöver det vanliga. Om de upptäcker något onaturligt, kommer de att lämna området omedelbart. En anka blind kan vara så enkelt som en jägare klädd i kamouflagekläder om mycket högt gräs som en ankdamm. Ibland jägare kommer att måla sina hagelgevär i ett kamouflage mönster och ligger på rygg i det höga gräset när du använder en anka samtal för att locka anka inom skjutbanan. Denna speciella form av jakt inte skyddar jägaren från vädret. Det finns många olika material som kan användas för att göra en anka blind. Olika material inkluderar ply board, kvistar, stockar, plast, tenn eller blad av metall. Den kraftigare blinda är desto längre tid senast. De flesta av anka blinda kan samlas hemma och tas i större bitar på jakt plats där den kan vara klar.

Höjden på jägaren och hur många människor kommer att jakt från anka blinda är två saker som bör beaktas vid utformningen av den blinda. Det bör vara tillräckligt stora för att flytta runt i lugnt och bekvämt. Det bör också vara robust nog för att skydda mot vind, regn och andra element. Efter att räkna ut storleken på anka blinda som behövs, stabil ram behöver byggas. När ramen har monterats, sedan skivor av plywood eller metall kan skruvas fast i ramen för att skapa väggar och tak. Öppningar måste vara kvar i sidorna av blinda för en jägare att kunna se och skjuta ankan. kan en upphängd flik skapas för att täcka öppningar och de kan lämnas därhän med en bit tyg hängde över kanten. När väggar och tak har lagts till ram och öppningar har tagits upp, den blinde kan målas med naturliga färger som smälter in i omgivningen. En kamouflagenät kan köpas och placeras på toppen av blinda för att dölja det längre. Naturliga material såsom högt gräs och ogräs kan vara kopplade till ytterväggarna så att det ser mer naturligt.

Att sätta ett golv i anka blind är upp till jägaren och komfort som han önskar uppnå. När blinda är på plats, kan fler saker läggas till för bekvämlighet. Om en jägare kommer att tillbringa hela dagen på en anka blind, han kan lägga till så många poster som han vill eller spara den som en primitiv som han vill så han verkligen får njuta av hans jakt erfarenhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.