Vilka olika typer av kuddar jag kan göra?

kuddar i många olika material, former och storlekar, är roliga och lätta att göra. Kuddar kan vara en mycket snabb farkost projekt med hjälp av en symaskin, två tygstycken, och en kudde form, men de kan också vara så detaljerade och så tidskrävande som du vill, till exempel needlepoint eller korsstygn versioner. Göra kuddar från rester och texturerat material nyhet kan vara ett roligt sätt att lägga intresse för ett rum.

Kul päls kuddar i djurtryck kan liva upp en neutral tonas färgschema i ett familjerum. Rester av möbeltyger som krossade sammet är också speciellt lämplig för att kasta kuddar för ett familjerum. Som tyget redan ser "krossa" den kan stå upp för att användas av barn och fortfarande ser många pillow fights senare! p

ömtåliga textilier såsom spets, satin och silke kan fashioned in elegant kasta kuddar för en formell vardagsrummet eller sovrummet. Tänk bortom traditionella fyrkantiga formen och försöka göra en hals-rulle spetsar, rektangulär satin, eller triangulära råsilke kasta kudde. Plan högar av kuddar i olika storlekar att placera utspridda i centrum av en soffa eller övre delen av en säng för en funky modernt utseende. Kom ihåg att kasta kudde ryggen och fronter kan vara olika färger eller mönster. Vård bör göras så att maskor inte visar dock, och att materialet på baksidan och framsidan åtminstone samordna om det inte stämmer exakt. Hemmagjord kuddar två och två eller tre och tre bundna med ett band gör en utmärkt gåva om den sker färger för att passa in i mottagarens inredning. nybörjare kan skapa allt från stora golvet kuddar till små soffa kasta kuddar. Tofsar och band kan läggas till för ränta. Stickare och crocheters kan även göra snygga kuddar. Denna typ av kasta kudden är bäst försök av en erfaren nål arbetstagare, även om de flesta typer av kuddar är perfekta för början konsthantverkare.

Stuffing alternativ för kuddar ingår quilt fyllning eller formulär kudde. Kudde blanketter kan vara lättare att arbeta med för nybörjare. Avtagbar kudde Shams för att täcka kuddar är en bra idé för konsthantverkare som redan har kuddar i sina hem, men vill ge dem ett nytt utseende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.