Vilka är svar på vanliga VVS Frågor?

Många har rörmokeri frågor om hemligheten bakom hur allt vatten strömmar genom rören, uppvärmd och ouppvärmd, ibland orsaka träskor och ibland saknar tillräckligt tryck för att tillgodose behoven av husägare. De flesta vill veta hur man hanterar droppar, träskor och svämmar över och några vill bara veta hur det hela fungerar. Några av de vanligaste VVS-frågor är:

Varför blir vattnet varmt i duschen när någon spolar i toaletten?

Utan att gå alltför tekniskt reglerar VVS kod hur många vatten linjer kan användas för att leverera vatten till ett visst antal fixturer. Detta gör rörmokare att använda samma rör till foder kallt vatten till både dusch och toalett. Så, att fastän vattentryck justeras skapa den perfekta balansen mellan varmt och kallt i början av en dusch, när någon spolar toaletten i ett hem utan ett separat kallt vatten foder till plötsligt dra i kallt vatten påfyllning toalettanken orsakerna en tillfällig minskning av det kalla flödet duschen använder, men inte minska flödet av heta. Därmed de skållning spray upplevs av de olyckliga som lever med hänsynslös rumskamrater.

Vad gör rören fryser och brast?

Kort sagt, vatten expanderar när det fryser. Detta är samma skäl som läsk brast i frysen. När du har ett rör med vatten som är utsatt för frystemperaturer, expanderar vattnet i ledningarna eftersom det fryser och orsakar en enorm mängd tryck som så småningom kommer att leda till att röret till bysten.

Varför toaletten hålla igång? Det är en av de vanligaste VVS-frågor. Den vanliga Anledningen är att luckan i botten av tanken inte är tätning stängas. Ta av toppen på tanken och spola toaletten medan du tittar på gummiflik. Inte att stänga det helt? Om inte, trots att vatten kommer in i tanken, är en del av det rinner ut genom oförseglad locket och därför fortsätter vattnet att köra på grund av att flyta bollen utlöser aldrig aktiveras för att stoppa flödet eftersom vattnet aldrig når fyller linjen. Därför jiggling handtaget arbetar för att stoppa igång. Den är knuten till gummiflik med en kedja, och jiggling det kommer att flytta luckan så att den kan försegla säkrare.

Vilken är den troligaste orsaken till en stor ökning på vattenräkning?

Även om de första antagandet skulle vara en läckande rör eller kran, de flesta av ökningar i vatten räkningar beror på en läcka i toaletten tanken. Detta händer när delarna blir slitna eller dåligt som i exemplet ovan med rinnande toalett.

Varför gör kranen en clunking ljud när den slås på?

VVS frågor angående ljud nästan alltid att något måste skärpas för att avhjälpa situationen. I detta fall är det buller som orsakas troligen av en lös bricka i kranen. Dra allting upp och buller skulle försvinna.

Varför badkaret rinna så långsamt?

Hair är vanligtvis den skyldige i detta VVS-problem. Hälla en kopp bleka ner i avloppet kommer förmodligen ta bort den, men om det inte fungerar, en makt orm kan hyras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.