Vilka är stegen för att förverkliga Glass Mosaik?

Glas mosaik är ett utmärkt sätt att renovera eller återställa golv, bordsskivor, även tavelramar. Även om åtgärder för att göra glas mosaik kan vara lite skrämmande i början, i själva verket är ganska enkelt att göra. Making glas mosaik är också ett roligt projekt för människor som gillar kreativa fritidssysselsättningar eller som föredrar unika inredningsartiklar. De första stegen för att göra glas mosaik är att besluta om ett projekt. Om du har en bordsskiva som är skadad eller behöver rekonditionering, kan du täcka den i glas mosaik istället. Kök bord, soffbord, bord slut, Nightstands och Satsbord allt ser bra ut med glasmosaik toppar. En gammal Windowpane omfattas av glasmosaik gör ett bra alternativ till glasmålningar, eller du kan täcka en fotoram i glasmosaik som ett mindre projekt. Om du har ett badrum eller kök golv som behöver göras om, kan du täcka det billigt och attraktivt i kakel mosaik.

hitta tillräckligt glas eller tegel för ditt projekt är det andra av de åtgärder för att göra glas mosaik . Du hittar det på många olika platser, och för relativt billiga om du är kreativ om det. Om projektet kräver tydliga glas, kan du använda färgade flaskor, vaser, askkoppar och andra olika delar av klara färger, glas. Om du vill ogenomskinligt glas, överväga att använda gamla disk och andra oönskade glas eller objekt porslin. Du kanske också kan hitta trasiga tegel för lite eller inga pengar. När du söker efter glas för ditt mosaik, se till att gå ut så många gratis eller billiga alternativ som du kan tänka dig. Grupper som freecycle. org och anslagstavlor på arbetet, i skolan eller på nätet kan ge dig en plats att annonsera för oönskade glas eller kakel. Var noga med att påpeka att krossat glas eller kakel är bra. Dessutom kan glas och kakel köpas billigt vid garage försäljning och butiker sparsamhet.

Nästa av åtgärder för att göra glas mosaik är att bryta glaset för ditt projekt. Målet är att skapa många random-formade bitar som är tillräckligt stora för att arbeta med. Med andra ord, vill du inte att krossa glaset i bitar. Hit varje glasbit med hammaren bara en gång och ta en titt på resultaten innan de slår igen. När du väl har brutit alla dina glas i bitar, börja ordna det på ytan som du redoing . Av alla åtgärder för att göra glas mosaik, kräver detta steg mest tid och planering. Du måste bestämma om du vill skapa en bild eller ett mönster med glasmosaik, eller bara låta bitarna slumpmässigt. När du gör detta, kom ihåg att bitarna inte behöver passa ihop perfekt, som ett pussel. I själva verket borde det vara ungefär en åttondel av en tum av mellanslag mellan varje stycke, så att du har plats för bruket när du kommer till detta steg. När du har ordnat alla bitar till din tillfredsställelse, är det dags att gå vidare till den femte av åtgärder för att göra glas mosaik. I detta steg kommer du limma ner varje glasbit. Poängen med att ordna glas först, och sedan limning ner är att se till att du få allt på rätt plats, så se till att du är klar med föregående steg innan du börjar på den här.

Den sjätte och sista av stegen för att göra glas mosaik är att fylla i alla utrymmen mellan glasskivor med injekteringsbruk. Ta injekteringsbruk och se till att fylla alla utrymmen helt. Om glaset är fortfarande skarpa, måste du bära gummi diskmedel handskar för att skydda händerna. När utrymmena är alla fyllda, kan du använda en fuktig handduk för att ta bort injekteringsbruk från topparna på de bitar av glas. När din glasmosaik är klar, ska du låta lim och injekteringsbruk som en stund innan du använder pjäsen, särskilt om det är en tabell eller ett fönster hängande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.