Vilka är några gips Formar?

gips formar är skapade speciellt för gjutning av gips i särskilda storlekar och former. Det finns företag som tillverkar formar speciellt för användning med gips, och i en mängd former-från skolbussar och djur, till språngbrädor och religiösa symboler.

gips är en gips-baserade vitt pulver som blir en pasta ämne i kombination med vatten. Det kan hällas eller skulpterade medan våt, och hårdnar till en solid skapelse. Det är oftast hälls i en form. De val för Laster i Paris formar är stort och varierat. Dessa gips formar är inte det enda alternativet för gjutning, dock. Ett smidigt torkning karaktär gips gör det enkelt att använda med nästan alla plast mögel. Detta expanderar kraftigt i storlek och mängd gips formar tillgängliga för dig. Tvål formar, ljus mögel, och mögel godis allt fungerar bra med gips. Den mindre storleken på de flesta godis formar gör dem perfekta för att skapa små dekorationer, till exempel.

Alla gjutning kan ändras medan den är fuktig. Efter mögel hälls, låt det torka i några minuter. Tryck på frimärken eller utskrifter handen i gips medan det fortfarande är våt. Det bör hålla formen på objektet. Om det inte vänta ett par minuter och försök igen. Detta är ett populärt och enkelt sätt att bevara barnets hand avtryck och spår, men inte tillåter de detaljer som vissa föredrar att ha. En annan möjlighet för gjutning är att skapa din egen gips formar. Ett sätt att göra detta är med sand. Placera fuktig lite sand i en grund pannan och trycker på några föremål i sanden. Tryck till exempel på en hand eller annat föremål i sanden och håll den stadigt tills sanden håller formen. Bort föremålet. Häll gips i den nya ut och låt det torka. Liksom när det gäller att trycka på metoden, inte den här metoden inte ger en mycket detaljerat till den nyinrättade puts gjutning.

En annan metod att skapa gips formar är att använda lera. Denna metod tillåter en större mängd detaljuppgifter om rösterna och föredras av de flesta konstnärer och de som regelbundet arbetar med gips. Varje modeling lera kommer att fungera bra. Lägg ut leran på en plan yta och tryck på handen eller andra föremål i lera. Plåstret kan hällas direkt i leran och får torka. När plåstret är torr, helt enkelt skala bort leran.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.