Vilka är grunderna i Furniture Repair?

Möbler reparation kan vara en trevlig hobby. Om du är patient, och har tid att investera i att lära sig göra reparationer gör möbler reparation dig att sätta ett formellt glöms bort eller försummas möbel i ett användbart skatt. Det finns många aspekter möbler reparation, och du kommer att behöva lära sig olika färdigheter för att komma igång. En del människor är intresserade av möbler reparation börja med att lära sig reupholster bitar. Reupholstering en möbel kräver tålamod och ett öga för detaljer. Det är enklast att börja med en pjäs som inte har ett stort område reupholster. En trä matsal stol med en övertäckt sätet är ett exempel. Det första steget är att ta bort det gamla tyget. Om det är i relativt gott skick, kan du använda det som ett mönster för ditt nya täcker. Om det har revor eller annars är i dåligt skick, kan du göra en mall av tidningen eller billig tunt. Det stoppning under stolen måste bytas också. Flesta sömnad affärer samt många båtar och stora butiker låda har kuddar för en mängd olika typer av möbler. Kostnaden kommer att bero på kvaliteten på det du köper. En tät skumgummi kudde kommer att kosta mer, hålla längre och vara mer bekväm än en kudde skära från mindre tät hantverk skum eller bomull vadd. När du har din nya tyget passform din stol och en ny kudde, du är redo att avsluta pjäsen. Med en matsal stol, kan du sträcka förmodligen tyget högst upp på stolen och häfta ihop den på undersidan. När du påbörja fåtöljer och mer komplicerade möbler, kommer sömnad kompetens blir viktigare. Grunderna är desamma, men, mäta och skära försiktigt och sträck tyget tätt innan säkra den.

Möbler reparationer såsom brutna stegpinnar eller vingliga platser kan vara enkelt och billigt också. Även om varje möbler reparationen kommer att vara unik, det finns flera saker att tänka på. Ta bort den trasiga bit och reparera eventuella andra skador.

Om till exempel en spjäla i en stolsrygg avbryter, måste du ersätta slat samt ta bort den trasiga slat från hålet där ersättning kommer att gå. Lokalisera eller mode en ersättare bit. Köpa en ersättare är ofta billigare än FASHIONING din egen, om du inte har en fullständig verkstad träbearbetningsverktyg.

Byt nya pjäs, helst med hjälp av två metoder för att säkra den. Till exempel att använda trälim och en skruv hålla den nya pjäs på plats. Slutligen, använd ett skruvstäd för att hålla den reparerade bit stadigt medan du arbetar på det och tills det är helt torrt.

nbsp; nbsp;?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.