Vilka är de olika typerna av frimureriet utrustning?

Olika typer av murverk utrustning regelbundet används i kommersiella, industriella och hem murverk, liksom i murverk restaurering och murverk reparationsarbeten. Förbättra arbetets kvalitet, är det bäst att använda märkesvaror, professionell klass murverk utrustning. Branded mureri produkter, medan något dyrare, är allmänt pålitlig och långvarig underhålls väl.

Branded murverk som är lätt tillgängliga i butiker lagring murverk varor och produkter murverk, eller så kan beställas på nätet. Innan de köper, är det lämpligt att konsultera en byggnad professionell om murverk utrustning som krävs för projektet. Särskilda projekt kan ha specifika krav.

blandar utrustning som mortel blandning lådor och nytta blandare cement huvudsakligen behövs för att producera mörsare med rätt konsistens. Metal skyfflar, hackor och skottkärror används för att skotta och transport murbruket runt arbetsplatsen. Murbruk hålls på mortarboards och tillämpas med mursleven. P

mursleven är tillverkade av härdat stål och finns i varierande storlekar och bredder. Det finns två huvudsakliga mönstren, diamanten hälen London mönster och torget hälen Philadelphia mönster. En mindre pekar spackel är också ofta används i mortel ansökan.

Hammers är behändiga att bryta mursten, verktyg lederna murbruk, Mejsling arbete, samt kör-och inställningen naglar. En hammare huvud är vanligtvis tillverkad av stål eller hårdmetallbestyckade stål, med en fyrkant sektion på ena sidan och en mejsel peen kanten i den andra. Det kan ha ett trä, glasfiber eller metall handtag.

Skärning och rensning arbetet sker med en standard Mason's mejsel, en blockering stämjärn och en pluggning mejsel. Skarvning jobb kräver verktyg som vinrankor Jointers, V-Jointers, skate hjul gemensam rakers, konvexa Jointers och Jointers Slicker. Både mejslar och Jointers är vanligtvis gjorda av stål, men plast Jointers används ofta för att uppnå renare arbetsmiljö med ljusa mörsare.

Essential murverk utrustning även för handkraft eller maskinellt slipmaskiner, borrare och sågar . Elverktyg avsluta en uppgift snabbare, men kan ha större incidenter av skador och behöver erfarna handläggare. De är inte lämpliga för historiska murverk restaureringsarbete. är Mellanrum regler, nivåer och måttband som används för att få korrekt placering i murverk. Spacing regler finns som tegel avstånd, modulär radavstånd och skrymmande skaldelslängden regler. De är vanligtvis sex fot (1,83 m) lång och kommer i vikning, mässing-ledad trä eller glasfiber sorter.

nivåer har en standard längd av 48 inches (121,92 cm), men finns i flera andra storlekar. De kan vara av trä eller glasfiber. Måttband för murverk är i allmänhet av stål med plast eller metall bostäder. De finns i varierande längder, men band på 50 fot (15,24 m) eller 100 fot (30,48 m) får i allmänhet tillräckligt för arbete.

Torg och Mason's linjer behövs också för att skapa raka, nivå strukturer. Annan murverk utrustning som kan behövas under uppförande ingår en vattenslang, plasthinkar och nytta fräsar tråd. Det är en bra idé att ha en första förbandslåda för i händelse av olyckor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.