Vilka är de olika typerna av Woodworking Machinery?

När man tänker Träbearbetningsmaskiner, kan man tänka sig handverktyg såsom stämjärn, snidning knivar, skölpar, v-verktyg och veiners. Men träbearbetning maskiner kan också spela en roll i trä. Träbearbetning maskiner omfattar två typer av utrustning, båda typerna av elverktyg. Handverktyg är verktyg som drivs med el, en bensinmotor, eller tryckluft. Å ena sidan, träbearbetning maskiner inkluderar en mängd olika handhållna och stationära motordrivna verktyg som används i hemmet workshops och små träbearbetning operationer. Å andra sidan omfattar det större utrustning som används i storskalig tillverkning och vid kontakter med paneler.

större utrustning kan sammanfattas som att behandla ytan eller kanten av paneler, tråkig panelerna, eller packning panelerna. De mindre träbearbetning maskiner verktyg är något olika, inklusive verktyg för att skära, forma, slipa, rista, släta, platta, gå och göra hål i trä. Dessa verktyg innefattar sågar, routers, roterande verktyg, inredningssnickare kex, Jointers, flygplan, borrar, Spik, och pinners, samt svarvar, mortisers, shapers trä och slipmaskiner bänk. Det finns många typer av sågar virke maskiner. De som är handhållna verktyg omfattar cirkelsågar för kapning raka linjer, motorsågar eller motorkedjesågar för loggning eller motorsåg konst, sticksågar för styckning kurvor och stenciled mönster, och sågar miter för att crosscuts och nedskärningar mitra. Stationära sågar omfatta bandsågar främst för oregelbundna, böjda skär, radialarmsågar för att göra länge nedskärningar liksom Dado, rabbet, och hälften leder knät, bläddrar sågar för att skapa prydnadsväxter scrollwork och cirkelsågar bildas som Bordssågar.

Andra träbearbetning maskiner i form av handhållna motordrivna maskiner skulle routrar, användas för att skära, klippa och forma trä, roterande verktyg som används för att skära, carving , för slipning och polering, Jointers och flygplan för att producera en plan yta, kex snickare göra lederna, övningar för att göra hål, och Spik pinners fäst träbitar tillsammans. Andra stationära träbearbetning maskiner omfattar svarvar för Woodturning och mortisers att skapa instickslås för ett instickslås och Tenon gemensamt. Wood shapers, även kallad spindel multnar, som fungerar som stillastående routrar och slipmaskiner bänk, som kan användas för polering, är andra typer av maskiner för träbearbetning, liksom borr pressar, som är monterade borrar, gjorde stillastående.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.