Vilka är de olika typerna av Twine?

Twine "är inte ett material som har en standard definition. Ordet kan användas omväxlande med "tråd", "sträng" och "sladd". Den hänvisar till en smal vävnad bestående av några av flera olika typer av material och användas på olika sätt. I crafting, garn används för att knyta ihop, stickning, virkning, Makramé, tapetserade, rug-making , smycken gör (särskilt radband och chaplets), och nyckelringar. När du handlar för snöre, de attribut som du kan söka beror på de särskilda båten och projektet. Attribut för att noggrant kontrollera innehålla material, konstruktion, storlek /vikt och färg.

Material: Twine finns i ett urval av naturliga fibrer, samt syntetmaterial. Naturliga fibrer som jute, lin, bomull och hampa finns släta eller med ett vax beläggning för att förbättra greppet och gör garn lättare att arbeta med. Obestruket silke och sisaltråd finns också. Syntetiskt garn kan vara av nylon, polypropylen eller akryl.

Construction: Twine är vanligen består av flera delar eller skikten (språket inte är enhetlig), och typisk formulering är 3-ply eller 6-strand. Vrida och fläta är två tekniker som används för att hålla flera trådar eller skikt tillsammans. Utan direkta utseende, kan du utgå ifrån säkert att garn tvinnad. Det finns flera fläta variationer, inklusive fasta fläta, dubbel fläta, "tech fläta," ihåliga fläta, och diamant fläta. Du kommer att finna att de flesta av dessa är tjockare än tvinnade garn.

Storlek /Vikt: En del garn sorterad efter vikt, vanligen lätt, medeltung och tung, men storlek kan också anges med ett antal symbol (#) som motsvarar den ungefärliga diameter. Tyvärr finns det åtminstone två system används, så det är bättre att döma av bredd i inches eller millimeter för bästa resultat. Kontrollera storlek är särskilt viktigt att se att flera partier av projektets material kommer att matcha, liksom att snöre kan passera genom hålen i alla pärlor som används i projektet.

Färg: Syntetiskt garn finns i olika färger och med flera tvinnade färger eller flätade tillsammans. Twine gjorda av naturliga fibrer kan köpas i sitt naturliga tillstånd eller färgade, och ibland erbjuds i brokiga färger. Konsthantverkare kan också välja att färga naturligt och syntetiskt garn sig att uppnå en viss färg eller effekt. Möjliga döende läkemedel inkluderar färdigförpackade, BOXED färg, frukt, löv och blommor, eller Kool-Aid.

Substitution: Precis som andra farkoster material kan vara selektivt ersättas, är detta fallet med garn. Beroende på användning, rep eller snöre kan ersättas. Tråd, tandtråd, eller garn finns möjligheter, men kan vara alltför svag, tunn, eller stretchig att fungera bra. Rope är i allmänhet alltför tjock och stel.

inköp: I hantverk, kan du hitta garn säljs av leverantörer som är specialiserade på ett visst hantverk, som Makramé, och även leverantörer av "band", där det visar sig tillsammans med elastisk, spetsar, band och sadelgjord. Eftersom garn har många användningsområden förutom hantverk-till exempel inom sjöfart, murverk, fiske, jordbruk, sport och trädgårdsskötsel-det finns många typer av garn tillgänglig via flera återförsäljare förutom hantverk specialister, och söka allmänt kan visa upp några möjligheter du kanske inte kunnat föreställa sig, liksom några attraktiva priser. Twine säljs av butiker kontorsmaterial, gård och leverantörer trädgård, företag som gör nät, till exempel fiske eller nät hockey, och specialiserade rep och företag garn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.