Vilka är de olika typerna av Sömmarmästare Supplies?

De olika typerna av klädsömnad leveranser alla används tillsammans för att göra många olika typer av kläder. Ett litet syrum kan hålla basförnödenheter. För sömmerskor med mer arbetsyta kan ytterligare sömnad tabeller samt hyllor för förvaring av material läggas. En sömmerska ska ha minst en symaskin, en sömmerska gestalt, ett stort bord för styckning och sätter väv, plus förnödenheter såsom tråd, ett måttband, sax, trimmar, stickningar.

Needles för symaskiner samt synålar typ av nål bör ingå i klädsömnad leveranser. Extra symaskinsnålar är bra att ha till hands i fall den i maskinen raster. Olika typer av nålar stilar kan behövas, såsom tunga slag för sömnad tuffa denim tyg. Ett urval av olika nålar synålar är önskvärda för användning på tråckla, eller lös sömnad, klänning eller byxa fållar. Assorted hand nål kit innehåller ofta klädsel reparation nålar liksom de med ett stort öga avsnitt att använda i sömnad med garn. är Pins behövs för att stift mönsterdelarna på tyg före kapning. Stift används också för att fästa upp fållen på kläderna innan de är sydda. Ball headed stift är ofta lätt att greppa och är att föredra framför den raka stift design av många sömmerskor. TRIMs såsom spets och fläta samt fästanordningar som snaps och knappar andra nödvändiga förnödenheter klädsömnad.

vass sax är nödvändiga för att få raka kanter på mönsterdelarna. Tandning sax är sax typ som används mest för att klippa ut mönsterdelarna som resultatet är en ojämn kant som motstår nötning på plagget sömmar. Klädsömnad sax får inte användas för att skära papper, eftersom detta kan dova vid saxen knivar. är en trasa eller isoleringstejp mått som används för att göra mätningar av den person för vilken en klänning eller annat plagg kommer att sys. Mätningarna kan sättas in i ett justerbart stil klänning form. Klänning former klädsömnad förbrukningsartiklar som har en torso form från halsen till toppen av låren. En klänning formulär har vanligtvis en monter så sömmerska har enkel tillgång när du står och är vanligtvis monteras på en höjd som gör att sömmerska enkel åtkomst.

får en tabell krävas för en symaskin. Symaskiner är nödvändiga klädsömnad leveranser. De kan vara enkla eller komplicerade. Vissa typer av symaskiner producera utarbeta broderi stygn, medan andra används för grundläggande plagg sömnad. Hyllor att lagra klädsömnad leveranser är bekvämt om det sy-området har plats för hyllor. Ett stort bord för att arbeta med tyg är ett bra komplement till alla klädsömnad rum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.