Vilka är de olika typerna av Sock Garn?

Sock garn sticka garn för att sticka strumpor. Sock garn finns i olika typer och tjocklekar. Ju tjockare garn som används, desto tjockare färdiga stickade strumpor kommer att bli. Vissa stickare söka rabatt garn att använda för stickade strumpor.

Sedan ett par strumpor är en ganska liten sak att sticka, kan olika färger och typer av rabatterade garn skall användas snarare än en viss strumpa garn. Det är dock viktigt att använda garn med samma vikt eller tjocklek för att slutföra par strumpor. Annars kan en ojämn struktur skapas och detta kan påverka komforten när strumporna är slitna inuti skor. Brokig eller multicolor garn kan skapa utseendet på textur i stickade strumpor och samtidigt ge en jämn yta.

Garner märkt särskilt som sock garn är ofta av fingersättning vikt. Fingersättning vikt garn är lätta och liknar barnet vikt garn typ. Fingersättning vikt strumpa garner tenderar att visa intrikata sömmar så att mönster stickade strumpor kan vara ganska komplicerade. Stickade strumpor tillverkade av barn eller fingrade vikt ULLSTRUMPA garn är populärt görs i barn samt storlekar vuxen. YLLESTRUMPOR hjälpa till att hålla fötterna varma även om de blir våta, och många ULLSTRUMPA garn som finns idag är maskintvätt.

bomull och bambu strumpa garner sägs vara kyla på huden och de är populära för stickning lätta strumpor för varmt väder. Tweed sock garn som är gjorda av grepp ull och texturerat att lämpa sig för kallare väder. Färgen är tvåfärgade och texturen är ungefär spunnet, men genomgående ens likt tweed rockar. Tweed sock garn är den traditionella typ som används för stickning mäns klänning strumpor.

Hand-färgat garn strumpan är levande och färgglada. Hand-färgad strumpa garnerna ofta finns i mönstret kit och en strumpa kit kan innehålla hand färgat garn för stickning tunna, Lacy strumpor eller för tunga, ull strumpor. Den strimmor av färger skapas när hand-dör garn är unik och det finns inga färgämne partier. En färgbad hänvisar till bollar av garn som var färgade i samma parti för att skapa färg konsekvens. Hela tanken med stickning strumpor med hand-färgat garn är att bilda en one-of-a-kind, färgglada strumpor.

Leftover, partiell bollar av strumpa garn användas växelvis för att sticka strumpor med randigt mönster. Även strumpor stickade med naturliga garner såsom bomull, bambu eller ull är oftast det mest önskvärda för komfort och känsla, strumpa garn som innehåller vissa akryl fibrer ofta tillsätt lite stretchiness till strumpor som vissa människor tycker. HANDSTICKAD strumpor tenderar att göra underbar och mycket uppskattade presenter oavsett vilken typ av strumpa garn används.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.