Vilka är de olika typerna av Presentinslagning?

Presentinslagning kommer i många former, från enkelt konstruerad omslagspapper, till väskor presentpapper, vävnad, lådor och mycket mer. Traditionellt hänvisar presentförpackningar till omslagspapper bara, medan omslag en gåva kan hänvisa till att placera den i en dekorativ låda eller säck, eller använder papper presentförpackningar. Val av vilken typ av presentpapper eller inslagning av metoder för att använda varierar i både pris och kvalitet. Människor kan också få mycket kreativt med vanligt färgat eller brunt papper presentpapper genom att dekorera den med klistermärken, stämplar eller illustrationer. är den enklaste presentpapper ofta tydligt färgat omslagspapper. Detta kommer i en mängd olika färger som passar alla tillfällen. Generellt är denna typ av presentpapper också bland de billigaste tillgängliga. Du kan ofta få erbjudanden på dollar butiker, där ett torg eller en liten rulle presentpapper kommer att kosta en dollar eller mindre.

Många tycker om att välja en gåva wrap med lite mer design och många mönster finns som tema. Till exempel kan du hitta svepa födelsedagspresent för barn och vuxna, bröllop presentpapper, baby och Bridal Shower presentpapper, och presentförpackningar för de flesta storhelger. Themed presentpapper kan också variera i vikt, design och kvalitet. Om du inslagning någonting med hörn, en något tyngre presentpapper rekommenderas så att hörnen inte slita wrap.

Sedan 1990-talet har många undvikit traditionella presentpapper till förmån för gåva påsar. Dessa är utmärkta för egendomligt formade gåvor, och gåvan kan täckas med ett par lager av vävnaden så att mottagaren inte kan se gåvan. Gift påsar finns i många former och storlekar, och vissa är även gjorda för särskilda ämnesområden, t. ex. väskor vin gåva. Eftersom omslag presenter är tidskrävande, vissa föredrar att köpa en dekorativ låda istället för presentförpackningar. Vissa butiker säljer dekorativa rutor, medan andra vill Nordströms kommer lådan någon produkt du vill ge utan kostnad. Rutorna på Nordströms har silver och guld ränder och de brukar komma med en bugning. Övriga varuhusen kan vilja huvudnummer namnet på deras butik på gratis gåva omslag. Alternativt, om ett objekt du köper kommer från en butik som inte erbjuder lådor, kan du köpa vanligtvis dekorativa lådor vid stillastående och hantverk butiker. Plain lådor kan vara dekorerad i din smak om du föredrar.

Folk som älskar att dekorera kan också njuta av decorating vanligt brunt omslagspapper, eller vanligt färgat omslagspapper. Du kan ofta få enkla brunt omslagspapper från packning leverantörer och post, och det är oftast ett billigt sätt att gå. Sedan med stämplar, klistermärken eller din egen skickliga penna, lägga konstruktioner som behövs.

Andra presentpapper idéer kan använda tyg istället för papper. Vissa företag som Sephora erbjuder nu välja för att skicka presenter i satin påsar, som är söt och kan vara användbar för gåvan mottagaren. Runt sportlov, kan du finna fleece vin väskor också.

presentförpackningar experter menar shopping framåt för vintersemester papper. En eller två dagar efter jul, har butiker motiverade att sälja tema omslagspapper till mycket låga priser, ofta omkring en fjärdedel av priset före jul eller Hanukkah. Om du har extra lagringsutrymme, anser lagra upp till nästa års semester. Du kan även köpa plast presentpapper behållare att förvara papper och rosetter så det är i perfekt form till nästa års omslag säsong börjar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.