Vilka är de olika typerna av Picture Frames?

Borta är de dagar av vanlig, tråkig tavelramar. Idag kan du hitta tavelramar som komplement till alla inredningar. De är bra för uppvisar favorit fotografier eller konstverk, men med många typer och stilar nu finns, är de också betraktas som ett designelement. Till exempel, om du föredrar traditionell design, skulle du välja förmodligen tavelramar i traditionell stil att samordna med andra bitar i ditt utrymme. Om du har en mycket modern design plan, skulle du förmodligen välja tavelramar med rena linjer. Metallic stilar, såsom guld eller silver blad, är mer lämpliga för formell, glamorös dekoration system. Med en mer rustik stil inredning, tavelramar tillverkas av kvistar eller grapevine kan vara den perfekta kontakten, medan vadderad, tyg omfattas stilar fungerar bra med landet inredning.

Tavelramar också kommit in ett sortiment av texturer och ytskikt, inklusive faux finish, såsom söndervittrade, "distressed" look. Denna stil lägger charm till land inredning, går bra med antikviteter, eller lägger till en unik del av eklektisk mönster. Förutom texturer och ytskikt, kan tavelramar också tjäna olika funktioner. Det finns stora ramar finns att visa minnessaker från speciella händelser. Dessa tavelramar omfatta stora mattor som omger en mindre bild som ger utrymme för människor som ingår i den händelse att skriva sina namn eller lägga sentimental uttalanden. Komplett med markörer, dessa tavelramar är bra för barn och perfekt för att fånga minnen av mästerskapet bollspel, prom, födelsedagskalas, eller andra speciella tillfällen. För familj och vänner, särskilt de som bor långt borta, "prata" tavelramar göra en fin present. Dessa tavelramar låta givaren att spela in ett kort meddelande eller ett musikstycke, som mottagaren kan spela och njuta av igen och igen. Morföräldrar älskar att få bilder på sina barnbarn, men när gåvan också ett meddelande i barnets röst, är det ännu mer speciell. Det finns också vinjettbilder, landskap ramar och ramar porträtt, tillsammans med ett antal andra stilar och funktioner. De flesta är prisvärda och levereras komplett med den hårdvara som krävs för att hänga dem lätt.

Bortsett från detaljhandeln tavelramar, kan du säkert specialgjorda ramar om du vill. Medan dessa ramar är dyrare, tillförsäkras arbetet och du vet att du får precis vad du vill. Du kan utforma ramar anpassade bild själv, eller arbeta med en hantverkare för att skapa bitar släktklenod kvalitet som du och din familj kommer att älska i många år framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.