Vilka är de olika typerna av Kransar?

Kransar är traditionellt runda föremål som består av naturliga eller syntetiska material som används till att dekorera hemmet. Som legend går kransar, även känd som diadem, användes för första gången under det persiska riket för att markera status av adeln. Dessa typer av kransar, som omringade huvudet, var utsmyckade kransar fashioned av tyg eller metall, ibland JUVELBESATT. Eftersom tanken att bära en krans sprider sig till andra civilisationer, vetenskapsmän och idrottsmän i det antika Grekland och Romarriket hedrades genom att tilldelas mer ödmjuk kransar gjort lagerblad eller kvistar.

tror man att dekorera väggar med kransar som vi gör idag kom till när en honoree valde att visa sin krans genom att hänga upp den på väggen. Ett hem Utsmyckning tradition föddes-och den traditionen fortsätter idag.

Många människor bara tänker på kransar i samband med julpynt, men det finns många andra olika typer av kransar-och kransar inte har särskilda knuten till någon särskild religion. Olika typer av kransar kan ligga året runt dekoration, från välkomnandet av årstider och helger för att införa en viss färgschema i ett rum. Kransar kan pryda väggar, dörrar, fönster, bord och eldstäder.

Naturliga material såsom kvistar, grenar och bär troligen används den första typ av dekorativa kransar, men dagens olika typer av kransar kan variera från traditionella evergreens julens till kransar som görs av en mängd olika material såsom metall, plast, eller konstgjorda och färska blommor. Stilar från olika typer av kransar kan vara allt från rustika och hemtrevliga att rationalisera och sofistikerade. De många olika typer av kransar kan köpas färdigt, som hantverk kits, eller genom att helt enkelt skapa en själv. Kransar är endast begränsas av omfattningen av din fantasi. Om du handlar för olika typer av kransar, kan du hitta ett urval på heminredning butiker, konst och hantverk mässor eller butiker eller online på dekorationen leverans eller blomma budfirmor.

>

flesta av de olika typer av kransar är lättskötta. Kransar tillverkade av levande grönska och blommor kommer bara att hålla en kort tid, men kransar tillverkade av syntetiska material som kan pågå i åratal. Ordentlig försiktighet bör vidtas för att damm eller vakuum en konstgjord krans att hålla det ser fräscht.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.