Vilka är de olika typerna av Hand Drills?

Hand borrar göra tråkiga projekt snabbare och enklare. De används för att borra hål och bilkörning skruvar, samt tillgodose olika tillbehör för färg blandning, slipning, polering och flera andra. Hand övningar delas in i två huvudkategorier: manuella och elektriska.

Förr i tiden, när folk talade om hand borrar, var de ursprungligen hänvisning till gammaldags eggbeater övningar, först som tillverkas av North Brothers 1910. Detta handmanövrerad borr använder en startveven som roterar ett samverkande redskap, som sedan omvandlar borrkrona. Den eggbeater Drill kan hålla borr upp till en kvarts tum (6 mm) i storlek. Denna stil handborr är fortfarande i bruk i de flesta träbearbetning affärer, eftersom den är stark, lätt att använda och gör den slutliga kontrollen över precisionsarbete.

En annan manual handborr är push borr. Den fungerar med en fin, rak räfflade borr, också känd som en borr punkt. Detta borra fungerar med hjälp av en upprepad driva rörelse att rotera borren punkter och driva dem på plats. Den elektriska handborr uppfanns först av Wilhelm Fein 1895. Det blev inte populär förrän på 1980-talet, när elektroniska system för reglering av sin snabbhet utvecklades först. Det finns många säkerhetskrav som elektriska hand borrar måste uppfylla. Till exempel är de skyldiga att vara lätt, utformas så att de kan hanteras säkert, och erbjuder stabil prestanda även när de används ungefär. Eftersom uppfinningen av den elektriska handtag borra, har flera olika versioner har tillverkats för att inkludera den roterande borr, hammare borr och nära-håll borr. p

Rotationsborrmaskiner används för grundläggande arbeten som innefattar borrning av hål och skruvdragning. De kan antingen vara nätanslutna eller batteridrivna, vanligtvis med en 12 eller 14 enhet volt batteri, som håller dem lätta vikt. Många versioner av den roterande borren har en justerbar koppling, som reglerar kör djup skruvarna. Annan version av roterande borr, kallad elektrisk föraren har ett högre vridmoment och kommer att driva på och ta bort skruvarna i mycket snabbare takt. Den Hammarslagborr är en annan sort av handborr som är tillgänglig trådbundna eller trådlösa . Hammer övningar används för att borra stora hål i betong och murverk. Många modeller är utrustade med olika hastighet, reversibel åtgärd, och förmågan att fungera som en roterande borr.

Close-kvartal övningar används vid försök att borra i utrymmen där i genomsnitt borrmaskin inte passar. Denna typ av borr har en 55 grad vinklad chuck att böja och glida in i besvärliga fläckar. En annan version av elektriska handborr är vinkelrätt borr. Denna chuck detta elverktyg svänger i 90 graders vinkel för att borra på nära håll. Liksom de andra modellerna är den tillgänglig trådbunden och trådlös.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.