Vilka är de olika typerna av Dragsko?

dragsko är väsentlig träs genom ett hölje, som används för att cinch eller stänga något. Snoddar används i sweatshirt huvor för att hjälpa dem att passa väl i midjan av kläder som ett alternativ till elastiska eller ett bälte, och som ett sätt att stänga och säkra alla typer av tyg säck, t. ex. en handväska eller duffle påse.

Sport byxor i jogging kostymer eller sweatsuits och medicinsk byxor, även kallad scrub, är två populära plagg där ett gemensamt finner en dragsko. Dragsko används till phono midjan av ett klädesplagg kan antingen delvis synliga som en del av plaggets yttre utformningen eller gängade osynligt inuti plagget. Många olika band kan tjäna som knytband, inklusive rep, snören, läder, band och remsor av tyg som plagget är gjort. När plagget är under uppbyggnad, antingen en säkerhetsnål eller ett verktyg som kallas trädnål används för att dra dragsko genom höljet. En extern dragsko kan tillslutas med att knyta den i en båge eller haka den med ett spänne, beroende på funktion är, medan en intern dragsko görs för att knytas.

Även med försiktighetsåtgärder, såsom binda ändarna med knytband innan man lägger ett plagg i tvätten, eller gör små knutar i varje ända som kommer att förhindra att en drog helt inne, kommer en dragsko ibland få "förlorat" i ett plagg eller ens bryta. Om du tar bort den gamla knytband, med en stor säkerhetsnål eller en trädnål om du har en, kan du rethread höljet med en ny dragsko.

Påsar att använda snoddar för stängning inkludera idrott ryggsäckar för att redskap från omklädningsrummet till Athletic fältet, moderiktiga handväskor, axelremsväskor, väskor stranden, semester påsar gåva, duffel väskor och påsar mynt. Eftersom en dragsko är inte den säkraste eller total nedläggning, kommer du att finna att vissa av dessa poster använder dragsko endast som en prydnad, och att även om den är funktionell, vissa har en sekundär fästsystem, såsom ett knäpp eller blixtlås.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.