Vilka är de olika typerna av Craft Pärlor?

Craft granula används för att göra olika typer av smycken, inklusive halsband, armband, ringar och örhängen. De finns på de flesta båtar butiker och specialbutiker, såväl som online. Det finns ett enormt utbud av olika typer av pärlor, som kan tillverkas av nästan alla material, från glas till metall till keramik. Bara ett fåtal av de olika typer av granula innehåller akryl, brand polerad, glas lyster, glas pressad, indisk glass, japanska torget och Rocailles.

Akryl Pärlor är en av de populäraste och billigaste av hantverk pärlor. De kommer i olika former och storlekar, med en majoritet av dem är mellan mellan 0,4 till 0,8 inches (1 till 2 cm). Akryl pärlor kommer i olika färger, till att omfatta ametist, asiatisk krydda, brons, fuchsia, jade, kolsvart och Montana blå.

Fire polerade pärlor av glas hantverk pärlor görs i Tjeckiska republiken. Pärlorna är polerade genom att värma dem över öppen eld tills de började smälta, vilket ger dem en ljus, mjuk, glans. De är 0,15 inches (4 mm) i storlek och finns i ett brett sortiment av färger. De mest populära färgerna omfatta nyanser av blått, guld, jordfärger, grönt, rosa, lila och rött.

Glas lyster pärlor kommer i en blandning av fyrkantiga, runda och ovala pärlor. De får sitt namn på grund av deras mineral lyster finish, som fångar solens strålar, vilket ger ett ljust sken. Denna mångfald av farkost pärlor görs i Indien. De finns i rosa, lila och grön, mönstrad turkos nyanser.

Glas pressade pärlor är den äldsta sorten av båtar pärlor. De är gjorda genom att hälla smält glas i formar av olika former och storlekar, vilket ger dem en marmorerad effekt när glaset hårdnar. Glas pressade pärlor varierar i storlek från 0,2 till 0,8 inches (0,5 till 2 cm) och kommer i olika nyanser av blått, svart, vit, grön, lila, rosa, topas och och jordtoner.

Indian glas hantverk Pärlor säljs i en mängd olika former, inklusive runda, rörformiga, räfflade och fyrkantiga pärlor, som varierar i storlek från 0,4 till 0,8 inches (1 till 3 cm). Indiska glaspärlor finns i olika ytbehandlingar inklusive venetiansk, lyster, silver-fodrade och matt. De mest populära färgerna blå, oliv, tanzanite, kristall och svart.

japanska torget pärlorna är precis vad namnet anger. De är kvadrat eller kubik, pärlor gjorts i Japan. De är 0,15 inches (4 mm) i storlek och säljs i olika nyanser av svart, silver, blå, grön, lila och rött.

Rocailles, även känd som utsäde pärlor, har en mängd olika användningsområden, inklusive broderi. De är 2 till 3 mm i storlek och finns i olika utföranden, bland ogenomskinlig och genomskinlig. Färger svart, iris, guld, silver, blå, vit, grön, lila, rosa och regnbåge.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.