Vilka är de olika typerna av Craft Glue?

Lim är ett lim som används för att binda eller fästa objekt tillsammans. Det finns olika typer av farkoster lim för att passa innehållet och vikten av det material som används inom ett brett spektrum av hantverk. Detta är en översikt över några av de många limtyper tillgänglig.

Cyanoakrylater. Finns i flera allmänt kända varumärken, såsom superlim och Instant Krazy Glue , Cyanoakrylater skapa ögonblick, starka band mellan icke-porösa material såsom metall, plast och gummi. Detta lim är giftigt och bör hanteras med försiktighet.

Skum Craft Glue. Detta hantverk lim är speciellt framtagen för att följa färgglada ark skum trafik till varandra, samt att gå tyg, papper, plast, kartong och trä.

Glitter Glue. Finns i kläm flaska eller en penna dispenser, detta hantverk lim innehåller både ljusa färger och glitter, vilket gör det lämpligt för dekoration och vidhäftning. Det kommer att hålla fast papper, papier-maché och trä.

Glue Dots och linjer. Levereras vilja skriva korrigering tejp på rulle, lim prickar följa och skapa en 3-dimensionell effekt, medan lim linjerna är en stark hantverk lim i 1-inch (~ 2,5 cm) längder som kan ersätta hett lim.

Glue Stick. Standarden Glue Stick är förpackat som läppbalsam genom att vrida en ratt på en liten, plast, lock kapseln. Produkten är vitt eller klar och torkar klar. Denna produkt finns även fördelas på ett lim penna. En annan form är lila när du sprider det så att du lätt kan se var det är, men det torkar klart. Den lila Blanketten finns också i en extra bred dispenser. Vissa lim minnen är syrafritt, men kontrollera produkten för att se.

Hot Glue. Hot lim är ett hantverk lim som kommer i fast form käpp speciellt gjorda för att vara uppvärmd och tillämpas i ett instrument som kallas hot-limpistolen. Finns hög-och låg temperatur hett lim, inklusive en låg temperatur skum lim.

pulver Lim. Detta hantverk lim förvaras i pulverform som användaren blandar med vatten när det behövs. Detta tillåter användaren att kontrollera tjockleken på limmet, beroende på uppgiften.

Kristyr. Detta är en av lim av valet av ätliga kök hantverk. Gjord av socker, grädde av tandsten och äggvita, kan man hålla ihop ett pepparkakshus och bifoga dekorationer gjorda av isbildning på varandra, kakor, eller kartong.

Sticker Lim. Detta material, utspritt på en ren plast eller vinyl ytan, torkar för att skapa ett klistermärke som kan användas på fönster, kylskåp och andra ytor. Den finns i en mängd olika färger. Denna produkt är i allmänhet marknadsförs för barn, och är därför inte giftig.

Tacky Glue. Detta hantverk lim fick sitt namn eftersom det är tackier än vitt lim. Det är en all-purpose lim och utgör en permanent Bond.

tapetklister. Detta hantverk lim är utformad för att tillämpa tapeter, men ofta används i papier-maché. Liksom pulveriserad lim, är det blandas med vatten tills önskad konsistens uppnås.

White Lim. Detta är en klar torkning lim. Vissa formler är giftiga, men icke-giftiga sorter finns också. Det gagnar både porösa och semi-porösa ytor.

trälim eller Carpenter trälim. Detta vattenbaserad harts hantverk lim speciellt utformat för att ansluta sig till trä. Det tränger in i träet för att skapa ett starkt band.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.