Vilka är de bästa tipsen för installation Telefonledning?

telefonkabel används för att ansluta telefonen till telefonen nätet lådan utanför hemmet. Telebolaget ansvarar för installation och underhåll av ledningar utanför ditt hem eller byggnad. De kan också installera telefonkabeln i varje rum eller en plats som krävs, men det finns en extra avgift för denna tjänst. Du kan spara pengar och göra det installationsarbetet själv. Det finns fyra huvudsakliga inblandade ex när du installerar telefonkabeln: utrustning, placering, ledningar och topologi. Installera denna typ av kablage är en fantastisk hemsida förbättringsprojekt. Det är ganska lätt att göra och testa och det förbättrar funktionen i ditt hem genom att öka de platser där du kan koppla in en telefon. Den utrustning som behövs för detta projekt är: telefontråd, vägguttag, skruvmejsel , borra och strippor tråd. Alla dessa saker kan köpas i alla hem reparation eller järnhandel. När du väljer din utrustning, leta efter kvalitet telefontråd. Vägguttaget är en enhetlig post som borde vara ganska billig. Investera i telefon tråd eller kabel som är robust för att säkerställa en lång livslängd.

Gå runt ditt hem och fundera över var du kommer att installera telefon utlopp eller jack. Det bör finnas en telefon uttag i varje rum och det är bäst att lokalisera dem två fot (0,6 m) från marken. Detta ger den mest alternativ för telefon plats och inte påverka inredningen. Det enda undantaget från denna regel är en telefon i badrummet eller köket. I dessa orter, bör den vara monterad strax under ögonhöjd. När ledningar kabeln, det första steget är att göra ett hål i drywall där du ska installera jack. Detta hål bör vara mindre än den väggen, så att apparatens front täcker hålet. Fäst en vikt på änden av kabeln och släppa ner i hålet. Be någon att hjälpa dig genom att gå till källaren och leta efter telefonkabel. När de hittar det, kan de dra den i rätt läge. inte klippa av kabeln längd från rullen tills det har varit ansluten till den nationella telefonkiosk. Detta kommer att säkerställa att du har tillräckligt med kabel för att tillgodose alla hinder som måste övervinnas. Lämna minst sex inches (15,2 cm) av slack i kabeln så att den kommer att hålla kontakten.

Det finns två topografi alternativ för telefonkablar: direkt eller kedja. I en direkt modell är varje telefonjacken ansluten oberoende till de största boxen. En kedja modell ger dig möjlighet att dela kabeln som går till ett telefonjack och köra telefonkabeln till ett annat rum. Antingen modellen fungerar, men seriekoppla modellen är svårare att felsöka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.