Vilka är de bästa tipsen för inre Photography?

Interiör fotografering kan vara en av de svåraste formerna av fotografi, oavsett om du talar om digital fotografering eller film fotografering. Nyckeln till att få bra interiör fotografering skott är att förstå exakt vad du försöker göra. För dem som tar bilder för att visa ett hem, men reglerna något annorlunda än för dem som tar bilder på människor inomhus. Följande fototips borde hjälpa dem som har problem eller som precis har börjat lära sig fotografi.

Trots dessa skillnader finns det en sak som kommer att vara desamma-vitbalansen överväganden. Inredning fotografi är en annorlunda situation helt enkelt eftersom de flesta film, och även de flesta digitalkameror, är som standard inställda för att ta bilder utomhus. Så när en fotograf vill ta bilder inomhus, kommer vissa justeringar för att få de bästa bilderna. Detta inkluderar sätta lins filter, t. ex. en Tiffen FL-D-filter. Digitalkameror kan ofta ställa in vitbalansen genom en process på menyskärmen. Många har ett one-touch-funktion som automatiskt justerar vitbalansen för olika typer av belysning, t. ex. utomhus, glödlampor och lysrör. En annan faktor, kommer förutom färgen överväganden, att belysningen själva. Interiör fotografering kommer med sina egna speciella utmaningar när det gäller belysning. För dem som tittar på att ta bilder av arkitektur eller olika rum, inte människor, det bästa råd är att glömma blixten. Blinkar för inte lika ljus. Därför, för att få den mest naturliga reproduktionen bör ingen blixt användas. Längre exponering kommer att behövas, som kräver användning av ett stativ. Om du använder interiör fotografering att ta bilder av rum själva, finns det ett antal andra tips att komma till nytta också. Ett vidvinkelobjektiv gör ett rum att se större, liksom mindre rörigt. Ytterligare, de tar bilder av rum för användning i en tidskrift eller fastigheter vanligtvis vill att tittarna att föreställa sig i det rummet. Därför kan de ofta föredrar rummet vara tom. Andra människor i bilden kommer automatiskt att dra ögat till dessa människor.

Fotografering av människor kan vara en helt annan situation. Med digital fotografering i synnerhet, är det viktigt att komma så nära motivet som möjligt om rummet är mörkare. Detta beror digitalkameror ofta inte tar mycket bra bilder i svagt ljus från ett stort avstånd, även med blixt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.