Vilka är de bästa tipsen för fordonsreparationslackering Cabinets?

En av de mest njutbara känslor en husägare kan uppleva är när remodeling förvandlar ett hus till ett hem. Detta är den tid då ägarna sätta en personlig prägel på allt de kan för att leva så bekvämt som möjligt. De olika saker som kan göras variera i svårigheter och skåp rekonditionering kan vara en av de svåraste projekt att genomföra. Här är några tips för refinishing skåp. Som med alla jobb, gör förberedelser all skillnad i världen. Titta fordonsreparationslackering videor kan ge tips om fordonsreparationslackering skåp och hjälper dig att få förtroende innan du påbörjar arbetet.

Bland de första tips för rekonditionering skåp är hur strippor skiljer i styrka och att de kräver att nödvändiga åtgärder som inte kan hoppas över. En av de vanligaste orsakerna fordonsreparationslackering skåp blir en frustration är att inte tillåta att strippa tillräckligt med tid att göra det som skapades för att göra. Tänk bara på att läsa instruktionerna på behållaren med särskild uppmärksamhet ägnas åt hur många kappor av färg, färg eller lack tas bort med en ansökan. Ett annat bra tips för rekonditionering skåp är att strippa bör på platta nivå ytor. Vad detta betyder är att ta bort dörrarna och lådorna så att du kan lägga dem platt, vilket gör det möjligt att strippa för att stanna mot upploppet längre. För den del av regeringar som är vertikala och kan inte tas bort, använd en strippa som inte kommer att löpa när den används. Dessutom täcka bänken med den rekommenderade behövs täcker för maximalt skydd. Kom ihåg att använda handskar som går förbi handleden och upp armen lite för att skydda huden så mycket som möjligt. Om strippa kommer i kontakt med huden, spola med vatten omedelbart och följ vidare instruktioner på förpackningen eller kontakta läkare. Eftersom syftet med projektet är att Refinish skåp måste alla gamla yta tas bort. När huvuddelen av stripper tas bort, plana ytor och stora områden kan tvättas med stålull och bort med ett kitt kniv. För sprickor och skarvar i trä eller lister, prova en gammal tandborste eller tandpetare. Kom ihåg att sätta används strippa i styrofoam container. Även vissa plastbehållare rekommenderas inte. Det finns en risk att strippa äta genom plast och polystyren. Om du har en metallbehållare som ett gammalt kaffe kan eller ens ett stål skål, dessa rekommenderas.

När du har tagit bort det första lagret av finish, rengör resten med den rekommenderade renare på behållaren och stålull. En mer tips för rekonditionering skåp gäller vad som ska göras om det finns oroshärdar. Bara gäller en liten strippa till stålull och använda en cirkelrörelse för att lyfta envis finish. Avsluta det med en mjuk, fuktig trasa. Du kan ha att tillämpa mer än en beläggning av strippa för att få alla gamla avsluta, men instruktionerna på förpackningen visar hur du veta om ett annat program behövs. När detta är gjort behöver skogen för att kunna torka ordentligt innan slipning. När du använder sand fint sandpapper, t. ex. 100 sand och finare. Kom ihåg, strippers avger en ganska arom, så se till att ha tillräcklig ventilation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.