Vilka är de bästa tipsen för Knitting halvkängor?

Det finns fyra tips att komma ihåg när stickning halvkängor: mönster val, nål storlek, garn typ och hastighet. Dessa tips hjälper dig att skapa handgjorda tossor. Bebisar som är för små för att gå bära tossor. De används för att hålla barnets fötter varma. Det finns ett stort urval av mönster finns för stickning tossor, allt i svårigheter från enkla till komplexa. Att avgöra vilken typ av mönster att välja, tänka på hur länge du vill vidta för att skapa tossor, komplexitet och din stickning färdigheter. Bebisar växer mycket snabbt, så dessa typer av projekt måste ha en snabb handläggningstid.

Alla mönster över sin svårighetsgrad på första sidan, och många ger den tid som krävs för att slutföra projektet. Ärligt, bedöma din nivå och efter hur mycket arbete du vill lägga ner på detta projekt och välj sedan ett mönster. Var noga med att kontrollera dimensionering alternativ, eftersom de varierar från nyfödda till 24 månader gamla.

Storleken på stickor avgör storleken på de maskor. Större nålar är bra för tröjor och filtar, men mindre nålar är mer lämpliga för stickning tossor, eftersom de ger en stramare mönster. Tänk på dina stickfasthet vid val av nålar. Den halvkängor måste snug, men ger utrymme att röra sig. Om din spänningen är hög, gå en storlek upp i strumpsticka gauge.

Välj bomullsblandning garn för baby tossor. Detta material är mjuk, tvättas i maskin och kommer inte att krympa i tvätten. Undvika att lägga band, rosetter eller andra detaljer som kan sättas in i ett barns mun. Istället för att välja olika färg garn förbättra utseende tossor.

Hastighet är en viktig faktor när stickning tossor. Hur mycket tid du har att skapa tossor och sedan ge en tidsplan för att slutföra projektet. En enkel stickning projekt bör ta mellan två och tre timmar av särskilda insatser för att slutföra. Om detta är ditt första projekt, dubbelt så mycket tid, så att du kommer att kunna avsluta projektet i tid för barnet att bära tossor.

tossor är ett bra första stickning projektet. De har en uppsättning form, men precision och exakt passform är inte viktiga. Användningen av en bomullsblandning garn ger en möjlighet att lära sig att arbeta med denna mycket vanliga material. Den relativt korta projekt avslutats tid är en stor motivator och tillåter början Knitter att vinna förtroende och skapa en nödvändig kläder post snabbt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.