Vilka är de bästa tipsen för Cabinet Refacing?

Kök och skåp badrum ofta utgör en betydande del av din heminredning, men ersätter dessa objekt varje gång du vill ha ett nytt utseende skulle bli mycket dyrt. Lyckligtvis finns det ett antal skåp refacing alternativ som du kan använda för att uppdatera din stil utan att bryta din budget. I de flesta fall kommer skåp refacing kostar 60 till 70 procent mindre än helt ersätta din köksluckor och skåp badrum.

noggranna mätningar är en viktig del av varje skåp refacing projekt. För bästa resultat, mäta allt minst två gånger. Håll reda på dina mätningar genom att rita ett diagram av ditt skåp, märka varje med en bokstav eller siffra som motsvarar en korrekt mätning. Vid mätning för lister, minns du behöver 10 procent översatsning eftersom du förlorar en del av pjäsen när du skär miters ha det installerat. När refacing ditt skåp, självhäftande faner är ett alternativ att överväga. Detta material är ganska lätt att installera själv, men det är viktigt att ta tid att slipa ditt skåp först att ta bort olja, smuts och fett som gör att limmet fastnar ordentligt. Efter slipning, skär varje del av faner lite längre än måtten på ditt skåp. Skala självhäftande baksida i små delar, sedan trimma överskottet med en vass brukskniv. Om du inte vill använda självhäftande faner för ditt skåp refacing projektet kan du prova att måla skåp. Även om du är på en stram budget, dock är det bäst att inte snåla på kvaliteten på den färg du köper för användning i denna hög trafik plats i hemmet. Solid svart eller vitt skåp är enkelt att måla, men du kan även pröva att experimentera med olika faux efterbehandling tekniker om du vill ha en mer kreativ leta efter dina köksluckor och skåp badrum. Glöm inte att använda en primer, eftersom detta kommer att ge färgen en bättre yta att följa. Efter tillämpning av primer, använda två tunna lager av färg för maximal hållbarhet.

Hardware kan också användas för att lägga till en ny titt på ditt skåp. Ersätta föråldrade gångjärn, knoppar och låda drar med eleganta nya. Varje hemhantverks butik kommer att ha ett stort urval av hårdvara för dig att välja mellan, både modern och traditionell design. Splurging på ett fåtal mycket dekorativa bitar, såsom knoppar med en snidad blomsterdesign, kommer att göra ens de enklaste skåp att framstå som något speciellt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.