Vilka är de bästa påsken Craft Ideas?

bästa påsk hantverk idéer är roliga, lätta att göra projekt med ett Påskägg tema. Dessa sträcker sig från påsk korgar och kort till dekorationer för hemmet. Påsk hantverk kan göras av vuxna eller barn beroende på skicklighet inblandade nivå. Plain äggskal kan omvandlas till kreativ påsk hantverk idéer med billig, lätt att hitta båtar objekt i vår vackra färger.

Målarbok påskägg är en favorit semester tradition. Snarare än coloring hårdkokta ägg, kan råa ägg penetreras med en nål i båda ändar och låta innehållet blåses ut så ihåliga äggskal är klar för målning och utsmyckning. Innehållet i äggen kan sparas i kylen för att blandas med mjölk och kryddorna göra ett parti äggröra. När urholkad äggen är målade med färg akvarell och får torka, band, paljetter, fjädrar och liknande får placeras försiktigt på äggen med hantverk lim. Den dekorerade ägg kan sedan användas för en mängd påsk hantverk idéer. Till exempel, en vacker krans hänga på ytterdörren kan skapas med de dekorerade äggskal och silke påsk blommor som påskliljor, liljor och tulpaner. Föremålen kan limmas på en krans ram som köpts för ett hantverk butik och accentuerat med en stor, elegant band båge. Den urholkad, färgade och dekorerade ägg kan också användas för att fylla målade och dekorerade påsk korgar. Korgarna kan inreda en hall tabell eller ett annat område av hem till påsk.

urholkad, blåses ut påskägg är ömtåliga att måla och dekorera, men om de bryta, det är inga problem, som brutits sönder av färgade och dekorerade äggskal är underbara för barnens påsk hantverk idéer. Barn kan limma färgglada äggskal delar ut bitar av affisch styrelsen att skapa mosaik mönster. Affischen styrelse skulle kunna skäras i ett ägg form och ett hål som kan göras i början för band som ska infogas och bundet. Konstverket kan hängas på dörrhandtag som påsk dekorationer eller användas till påsk brunch kuvert kort, med gästernas namn skrivna på de dekorerade bitar affisch ombord. Ett annat alternativ för stora barns påsk hantverk idéer är att ha barn limma dekorerade äggskal bitar på vikta bitar av affisch styrelsen att skapa mosaik gratulationskort.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.