Vilka är de bästa metoderna för installation Flooring?

För att hitta de bästa metoderna för installation av golv i ditt hem måste du bestämma vilken typ av golv du vill lägga ner. Stegen för installation av kakel, till exempel, skulle vara annorlunda än de som används för installation av matta eller laminat. För alla typer av golv, däremot, kommer ditt första steg vara att ta bort befintliga golv och se till att undergolvet är i gott skick innan du fortsätter. Detta kommer att göra det enklare och snyggare när du installerar ditt nya golv. För att vara säker på golvet under din befintliga golv är i gott skick, kontrollera att ingen slapp eller doppning när du går över den. Några allvarliga dips kommer troligen att märkas. Om det finns några problem, kan du behöva byta delar av golvet eller lägga till stöd undertill för att förhindra ytterligare skador. Den jämnare du kan göra golvet under, desto bättre golv ser ut när den är klar. Detta gäller särskilt för kakel, som ett ojämnt golv kan resultera i brott eller sprickor.

rätt metoder för installation av golv kan bero på det material du använder, men det finns några saker som bör hållas i åtanke för alla typer av golv installation. Kontrollera att golvet är så ren och smidig som möjligt. Samla rätt verktyg i förväg, och hyra all utrustning du behöver innan du börjar. Efter att ha allt till hands när du behöver det kommer att spara tid och göra upplevelsen mer njutbar. Du bör även se till att alla golv du väljer är utformad för att som använder ni tänker det. Till exempel, se till att alla brickor är listade som golv kakel och inte använder inomhus matta i en utomhusmiljö. När du installerar golv som kommer i bitar eller plattor måste du mäta golvet och kapade bitar före tid vid behov. Vid skärning kakel, kontrollera om du har rätt typ av kakelsågar innan du börjar. Du behöver ett verktyg som kan skära raka linjer, samt något som kan skära kurvor och vinklar om du kommer att behöva göra plattor passar runt fixturer eller apparater. För kakel, bocka av rummet med krita så att den är uppdelad i fyra lika stora rutor. Detta gör att du kan starta från insidan och arbeta dig ut mot väggarna genom fodret brickor upp mot insidan hörnen av varje krita kvadrat. Så sätt att alla brickor som måste skäras och som skulle passa blir uppradade på väggen i stället för att på ett framträdande område i rummet.

Installera golv kan vara tidskrävande och utmanande om du aldrig har försökt det, så var inte rädd att be om hjälp när du känner att det är nödvändigt. Du kan överväga att anlita en professionell att hjälpa till med hela eller delar av jobbet, eller ge dig råd att göra det själv. Manualer och böcker handel kan också vara till hjälp att lära sig att lägga typ av golv du vill.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.