Vilka är de bästa metoderna för Glycerin Soap Making?

Homemade glycerin-rik tvål är bra för huden. Detta genomskinlig tvål är en biprodukt av fett och lut och är känt för sina återfuktande egenskaper. Det är också ett utmärkt avfettning. Glycerin tvål gör är en relativt enkel process, beroende på vilken metod som används. Dessa inkluderar kallt processen, varm process, smälta och gjuta process och rebatching.

Traditionellt var kallt processen metoden den vanligaste glycerin tvål att använda tekniken. På grund av ångorna skapas under denna process, liksom med den heta processen metoden, de flesta människor idag föredrar att smälta och häll alternativ. Denna metod anses vara den enklaste och minst tidskrävande.

Använda kalla processen för glycerin tvål gör, en lut som brukar kallas bas skapas med hjälp av torr lut och vatten. Generellt är tre uns vatten som krävs för varje uns av lut. För mycket vatten leder ofta mjukare tvål medan alltför lite kan göra det blir för torrt och frätande. Olja och fett kan då beredd genom att smälta det rekommenderade beloppet och blir sura. När varje lösning har svalnat till en viss temperatur är basen och syran tillsammans. När adderas basen och syra producera en saponifikation reaktion, vilket resulterar i glycerin tvål formation. Den heta arbetet med glycerin tvål göra är liknande men blandningen sker på det lager som värms och värmas upp flera gånger. Bottenlagret består av bas, nästa lager innehåller syra, och bubblor eller skum utgör det översta lagret. Det är sedan kylas tills bubblorna är borta och värmas upp igen. Denna process upprepas tills lagren blir ett med en Vaseline konsistens.

För att smälta och häll metod för glycerin tvål göra, stora block av glycerin bas används. Dessa kan erhållas genom hantverk butiker eller ljus-företag som levererar. Den tydliga tvål bas är sedan smälts ner. Rebatching liknar den smälta och häll. Denna metod innebär helt enkelt att smälta och återanvändning av överblivna tvålar. När produkten har smält, oavsett vilken metod som använts, doft och färg kan läggas till. Förutom väldoftande eteriska oljor och färg, kan andra ämnen användas för glycerin tvål gör. Till exempel är ricinolja ibland lagt till ytterligare löddrande. Shea eller kakaosmör kan ge ytterligare fuktighetsbevarande. Havremjöl eller socker kan läggas till för peeling.

Efter glycerin blandningen är klar, är det hälls i formar som har sprutats med gnugga alkohol. Dessa är sedan får svalna tills härdade, då den glycerin tvål är klar att använda. Även den bästa metoden beror på individen, smälta och hälla teknik verkar vara den mest populära. Men ännu mer enkelhet, glycerin tvål vinsatser finns.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.