Vilka är de bästa metoderna för Gips installation?

Drywall installation är en ganska enkel process som används för att säkra drywall ark på väggen. Dessa skivor kan användas för att skapa nya väggar och tak form. Det finns två huvudsakliga sätt att säkra drywall till struktur: spikar och skruvar. En Drywall installation projekt är ett bra sätt att förbättra ditt hem och konvertera öppen yta till boyta. Det finns små och stora företag som kommer att bistå med drywall installation. Dessa företag finns ofta i den renovering eller byggsektorn, eftersom denna typ av arbete kräver hantverk, praxis och fysisk skicklighet att slutföra. Många Drywall installation projekt kan slutföras av husägare, med lite uppfinningsrikedom och ansträngning.

Även Gips kan installeras med spik, är att föredra att använda särskilda drywall skruvar. Naglar måste installeras med ett trycksatt Spikpistol, de skilda från väggen över tiden, och de kan vara svåra att installeras på rätt sätt. Gips skruvar kan installeras med elektriska skruvdragare, ge en bättre anslutning, och är enklare att installera. För folk som inte är mekaniskt benägna att anställa en entreprenör är den bästa metoden för drywall installation. Tar sig tid att forska i olika företag, få in konkurrerande offerter, referenser kontrollera, och prover tanke på tidigare arbete. Välj ett företag baserat på en kombination av pris och kvalitet. Enbart priset som är en dålig kriterier för beslutsfattande, eftersom det kan resultera i en ökad total kostnad om arbetet är dålig och måste göras om. Om du planerar att installera drywall själv, är det bäst att få hjälp av minst en annan person. Det är viktigt att notera att både människor måste vara fysiskt kunna lyfta och hålla drywall lakan, hantera en elektriska skruvdragare och manövrera arken. Även om det finns verktyg tillgängliga för att hjälpa till med installationen av Gips i taket, det mest effektiva sättet är att ha minst en person hjälpa slutföra denna uppgift. Det första steget är att identifiera var väggreglar. En väggarnas är en trä-eller stålstomme används för att skapa en vägg i en struktur. Gips är fastsatt i stud, vilket i sin tur kan knytas till en betongvägg, eller helt fristående. Väggreglar kan lokaliseras genom att knacka på Gips och lyssna till en fast ljud eller med hjälp av en elektronisk stud finder.

När du har hittat reglarna, lyft drywall ark upp till ytan och använda en borrmaskin och skruv drywall att fästa bladet till stuteriet. Det är bäst att fästa lakan horisontellt på väggen, så den längsta kanten är parallellt med golvet. Detta minimerar antalet skarvar som måste putsas och målas. Det kommer också att skapa en starkare vägg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.