Vilka är de bästa metoderna för Gips Hanging?

I mitten av nittonhundratalet, var byggnadsindustrin revolutionerade genom uppfinningen av drywall. Gips hängande är betydligt enklare än det gamla systemet med svarv och gips. En professionell kan vanligtvis installera Gips i ett helt rum inom loppet av några timmar, men även de mindre erfarna helgen krigare kan hantera drywall hänga med några tips. Mäta noggrant, skärbrädor, och skruva dem på plats är de grundläggande stegen i processen. bör innertaket hänga först. Ta hjälp av en assistent att hålla en Gips styrelse på plats på taket, strama till ett hörn av rummet. Skruv fem Drywall skruvar genom Gips och in i en reglar, löper jämnt längs en reglar. Sink skruvarna på bara en liten, men låt dem inte säcken igenom papperet. Upprepa denna process på varje bjälklag. Kontrollera att det handlar om en fyra meters överhäng på respektive styrelse, så att de alla har jämn viktfördelning. När en vägg nås, måste mätningar göras för att noggrant för att säkerställa att Gips kommer att passa väl mot väggen. Detta kräver oftast någon styckning. Att skära ned drywall passar, mäta bit med hjälp av ett måttband, och använda en penna för att göra markeringar där snittet måste ske varje fot eller så över hela linjen. Håll en rak kantad styrelse, måttstock, eller metall T-Bar över de linjer som ska tas ut. Kör en kniv över straight edge för att göra det drywall papper. Det Drywall ska nafsa tillbaka med en liten knuff, och bryter längs en rak linje. Nu kör bladet längs bakkanten av drywall att skära uppbackning papperet. När taket är klart, använd en penna för att markera på taket där alla väggreglar skär. Detta gör Drywall hängande på väggarna lättare. För att säkerställa lika viktfördelning igen, se till att i slutet av första styrelse kommer att sjunka ungefär halvvägs mellan dubbar. Om det kommer inte skära styrelsen att passa.

hjälparen ska hålla den nya styrelsen tätt mot taket. Den övre delen av väggen måste täckas först, eftersom det kräver en trevlig även gemensamt i taket. Eftersom golvet kommer att täckas med klädsel, är det bäst att ha någon rå snittytor på botten. Återigen, placera fem skruvar jämnt genom Wallboard och i den första studs. Upprepa längs de återstående studs.

När drywall hängande tillåta styrelser att överlappningen dörrar och fönster. Dessa bör skäras ned efter bitar skruvas på plats för enkel installation. Kom ihåg att dessa råa kanter kommer att omfattas av trim, så bli inte alltför bekymrade över sitt utseende. När hängande processen är avslutad, ytorna korsande kan vara klar med drywall tejp och plåster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.