Vilka är de bästa Corsage blommor?

En Corsage är en liten bukett blommor avsedda att bäras av kläder eller runt handleden, vanligtvis på en dag av viss betydelse, som ett bröllop eller en bal. Även om en corsage kan bäras fästs på en klänning, är den typ av corsage de flesta är bekanta med bärs runt handleden på ett elastiskt band av något slag. Den Corsage traditionellt bärs på vänster handled, ofta i stället för någon form av smycken, och vanligtvis köps av ett datum eller någon annan i närheten av kvinnan. P

Många blommor kan användas som corsage blommor, och det finns egentligen bara några tumregler att tänka på innan du rusar ut en köpa en corsage för din dejt. Kontrollera först att du vet vilken färg klänningen hon kommer att bära den speciella händelse, som en corsage ska matcha eller komplettera klänningen. Om du inte kan ta reda på vilken färg klänningen hon kommer att bära, kan du håller dig till corsage blommor i allmänt matchande färger, speciellt vitt. Du vill också se till att corsage blommor du väljer har en lockande doft. Corsages är en typ av bukett, och avser egentligen att lägga till inte bara ett stänk av färg, men också en naturlig parfym till bäraren. Om du kan hitta corsage blommor med verkligt slående dofter kommer din dag utan tvekan att bli spännande, eftersom hon kommer att kunna visa upp corsage för dess doft i hela partiet. Om du inte kan hitta blommor med särskilt härliga dofter, åtminstone undvika de som har påfallande dålig lukt, och hålla sig mer neutral blommor.

Rosor, naturligtvis, är populärast corsage blommor för proms, som de betecknar en nivå klass. The color of Rose kan förmedla vissa saker, beroende på hur allvarlig din dag tar sådana traditioner, så du kanske vill vara noga med vilken färg du väljer här, även om det matchar klänningen. Röda rosor, till exempel, betyder kärlek och tillgivenhet, medan vita rosor betyder renhet och oskuld. Gula rosor, å andra sidan i allmänhet betyder vänskap, så medan perfekt om du vill gå på balen med en nära vän, kan detta ge en felaktig idé till en potentiell romantisk partner. Mer exotiska färgerna har betydelse mindre troligt att plockas upp på, med orange betecknar lust, blå betecknar det ouppnåeliga, och persika betecknar tacksamhet.

White Vallmon är en mycket populär typ av blomma till bröllop corsages, som vit matchar temat mest bröllop, och deras blad ser ganska trevligt i den lilla arrangemang corsages. Ofta en spray med en färgglad blomma kommer att läggas till en vit vallmo Corsage, med till exempel lite forget-me-nots till att liva upp dem. Bellflowers är också populära bröllop corsage blommor, särskilt för sommaren bröllop. Och för en något mer raffinerad bröllop, ofta Chrysanthemum är blomman av val, både vita och mjukt skulpterade på ett sätt som innebär elegans och klass.

Whatever blommor du gå med, se till att inkludera lite av grönska i corsage också, att ge färg och balans till din övergripande utformningen. Även i prom corsages, en liten kvist av några små blommor kan vara vackra, med blommor som barnets andedräkt eller miniatyr nejlikor speciellt populär. Och naturligtvis, om din råkar ha en favorit blomma, du kan försöka att få en anpassad corsage gjort med den sorten, som kan lägga lite av originalitet till hela sin ensemble, och samtidigt visa att man bry sig om henne gillar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.