Vilka är de bästa Blommor för torkning?

Torkning blommor är ett utmärkt sätt att få doften och känslan av sommar i huset på vintern, och kan också användas för att skapa dekorativa arrangemang i hemmet. Även de flesta av de blommor som torkar väl är vackra, och kan förbättra trädgården innan du samla dem för torkning. Som en allmän regel, när torkningen blommor, plocka ut de bästa exemplaren på de enskilda anläggningarna, såsom torkning har en tendens att betona brister i blommorna. Handtag valda blommor noga, och försöka ha ett utrymmet i huset för att torka blommor så att de inte kommer att bli knuffad eller skadas.

Många av de växter som producerar blommor lämpar sig för torkning är härdiga över en mängd olika områden. Om du bor i USDA zon tre till nio, kan du plantera gullris, rölleka, baby andedräkt, globe tistel och statice, och planera för torkning blommor från dessa växter i vår till sensommaren. Gullris är ett läkemedel anläggning som också tillverkar små, ömtåliga gyllene blommor på långa stjälkar som kan fylla i en torkad blomsterarrangemang. Yarrow producerar Lacy blommor i olika färger inklusive röd, rosa och vitt. Baby andedräkt tillverkar små, huvuden fina vita blommor som bildar Lacy sprayer på höga stjälkar, en utmärkt anläggning för att fylla i ordning, medan världen tistel former lila tistel som kan se ganska slående. Statice producerar tätt kluster av klocka som blommor i olika färger inklusive lila, röd, vit och rosa. Du kan också växt Sweet Annie, en anläggning som producerar Lacy grönt lövverk som vissa trädgårdsmästare jämföra med fjädrar, och det är hardy genom zon 11.

Mindre kalla tolerant växter som frodas i zoner fyra till tio omfatta bergenia, som tillverkar små rosa klocka som blommor, tillsammans med lavendel, som doftar gott förutom letar vacker. Annan slående Anläggningen är kärlek i en dimma, som har vävnad som lila blommor och spektakulära baljor utsäde, vilka båda kan torkas. Du kan också växt-och riddarsporre Delphinium, som båda tillverkar långa stavar av mångfärgade blommor från vitt till lila. När torkningen blommor från denna kategori, var försiktig, eftersom många av dem är mycket fuktigt, och måste torkas ordentligt så att de inte mögel. Om du bor i en varmare plats, PETIMÄTER, Victoria blå Salvia, och Amaranth jordglob trivs alla i zon sju till 10. Cockscomb tar namn efter dess utseende, som verkligen likna djupt röd till lila kam för en tupp. Victoria blå Salvia gör höga stjälkar delikat lila blommor, medan världen Amarant tillverkar klöver som blommor i en mängd olika färger. Dessa anläggningar har också färg väl när torkad, vilket gör dem utmärkt val för ljusa och färgstarka arrangemang.

Alla dessa blommor handtag torkas väl, oavsett om de är lufttorkad eller torkas i torkmedel. Ytterligare blomningar kan pressas, en mer förlåtande teknik för torkning av blommor. Kom ihåg att spara utsäde när torkningen blommor så att du kan plantera dem nästa år igen, och hålla ordning på en torr plats så att de inte mögel eller röta. Dessutom bör du hålla torkade blommor från direkt solljus: all energi som går åt torkar blommor kommer att vara bortkastade om de bleknar och förlora doft.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.