Var hittar jag Origami instruktioner?

Enligt Joseph Wu, "Origami är en form av visuell /skulpturala representation, som är i första hand fastställas genom det fällbara av mediet (normalt papper ). "

Ingen vet riktigt när Origami uppfanns bara att det är en gammal konstform som har sitt ursprung i Japan. I slutet av 1940-talet, New Yorker Lillian Oppenheimer såg en origami flaxande fågel på en släktträff och blev förtjust med konstform. Hon började lärande och undervisning origami, och motsvarande med paperfolders runt om i världen. År 1980 sitt arbete, med hjälp av andra, ledde till grundandet av vänner av Origami Center of America , som år 1994 blev OrigamiUSA.

Intresset för origami idag är omfattande med många resurser för entusiaster. Det första steget i att lära Origami är att bli bekant med de olika veck . Därnäst kommer bas siffror , em som är gjorda av veck. Base siffror är grunden för många origami strukturer. När du kan göra bas siffror, är du redo för origami modeller! Om du är en nybörjare att origami försöka Paperfolding. com. Följ instruktionerna på sidan och ett popup-fönster öppnas där du kan klicka på Basic Folds . Här hittar du enkla instruktionerna för grundläggande Origami veck, tillsammans med deras namn. Knowing veck efter namn kommer du att kunna följa instruktionerna för att skapa origami skulptur.

Basic veck inkluderar: Valley Fold, Mountain Fold, Fold Kronblad, Kanin Öron Fold, Squash Fold, Inside Reverse Fold, Outside Reverse Fold, Crimp Fold, och Sink Vik.

utseende namn på olika veck är det som gör att lära och dela med origami lätt. Utan namn skulle paperfolders måste beskriva varje gånger när det gäller hörn, vinkel, riktning, och så vidare. Det är mycket lättare att bara säga "Gör en vågformad vika" eller "Följ med en presskraft fold. " När du har lärt veck, åter öppna popup-fönstret och välj Base Siffror . Base siffror noteras som utgångspunkt för många enkla modeller. Varje bas siffra är klickbara och har fällbara instruktioner.

Base siffror inkluderar: Preliminärt Base, Birdbase, Extended Birdbase, Waterbomb Base och Fishbase.

Om du vill ha lite inspiration kan du gå till hemsidan Paperfolding. com och utforska webbplatsen för att se några truly amazing origami. När du är redo att skapa några origami, prova diagrammet länken Origami. com, för ett bra gränssnitt där du kan se modeller baserade på komplexiteten, då få fällbart instruktioner för origami du vill skapa. Instruktionerna öppnas i ett. Pdf-fil, så du behöver Acrobat Reader som är gratis att ladda ner. Den origami modeller i detta ärende omfattar alla kunskapsnivåer, från nybörjare till mellannivå och avancerad paperfolders. En annan stor resurs för att öva din paperfolding är Joseph Wu's Origami webbplats där du hittar en hel sida av origami skulpturer från hela webben, de flesta med enkla vikbara instruktioner, bara ett klick bort.

Origami är en bestående konstform-en del säger så gammal som uppfinningen av papper själv i 150 AD Oavsett ursprung, origami är definitivt här för att stanna, och med lite praktiken kan du gå med miljontals origami entusiaster runt om i världen firar den enkla glädjen i paperfolding.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.