Vad kan jag göra med Fabric Remnants?

Många hem avlopp använda tyg lämningar att göra lapptäcke täcken, kuddar eller ens doll kläder. Möjligheterna är oändliga, eftersom även de minsta rester av tyg kan användas för att göra användbara saker såsom en knappnål kudde. Tyg lämningar kan också användas för att göra nytta väskor, en lampskärm, en gardin för ett litet fönster, en uppsättning av tyg servetter, ett vadderat tavelram, en pall lock eller en löpare.

Löpare är ett bra sätt att använda upp tyg resterna eftersom du behöver inte ens en lång längd av tyg. Du kan sy längder av tyg skrotar samman för att bilda löpare och sedan täcka sömmarna med dekorativa band eller fläta. Kontrasterande former, färger och mönster kan användas för att skapa en-of-a-kind bordslöpare att också göra en fin present om du tar mottagarens inredning beaktas.

Möbeltyg lämningar är idealiska för att ge en pall ett nytt utseende och även göra stora kuddar att liva upp en soffa. En liten bit skum limmade på en bildram och sedan täckas med tyg kvarleva kan göra någon ram passar det övergripande utseendet på ett rum, om du väljer tyg resterna i en gratis konsistens och färg. Om du har tyg resterna i färger som kommer att gå med din matsal inredning, kan du enkelt skapa tyg servetter genom att skära av en lämplig storlek rest i fyra rutor och Hemming kanterna.

Lägg intresse för ett litet fönster i hemmet såsom badrum fönster av Hemming ett tyg kvarleva av en gardin. Fabric rester är också perfekt att täcka över gamla lampskärmar och gör gamla lampor ser helt ny. Bra kvalitet tyg lim eller limpistol kan användas för att fästa materialet till skugga samt bifoga flätor eller fransar utstyrsel till kanterna på skuggan.

Samordnande tyg resterna kan sys ihop för att skapa roliga tote väskor eller påsar stranden. Om du reser ofta, kan du använda tyg resterna göra dragsko skor väskor att hålla marken från skor från att på kläder i resväskan. Fabric klipp också utmärkt resa kosmetiska väskor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.