Vad borde jag veta om installation Tile?

processen att installera kakel kan komma att påverkas av ett antal olika faktorer. En av de viktigaste faktorerna som gör en skillnad i installation av kakel har att göra med där kakel är placerad. Tillsammans med beaktande av detta dikterar vilken typ av kakel också några av de saker som du bör veta om hur du installerar kakel. Här är några av de viktigaste sakerna att ha i åtanke om du planerar att installera kakel på golv, badrummet väggarna eller i taket. När de flesta människor tänker i termer av att installera kakel, den första tanken som kommer att tänka på golv. Den kakel kan vara avsedda för användning i flera rum i huset. Du kan välja att installera badrum kakel, kök kakel, eller kanske parkett kakel i ett vardagsrum, hall, eller den. Innan du installerar kakel, är det viktigt att välja kakel som är framtagen för användning i det rum du har i åtanke. Det är subtila men viktiga skillnader mellan plattorna används i rum med högre luftfuktighet nivåer. När du väljer kakel som är tillverkade av material som lämpar sig för utrymmet, ditt nästa steg är att bestämma vilken typ av plattor du vill använda för projektet. Det är möjligt att använda plattor som är tillverkade med den självhäftande redan tillämpas på baksidan. Dessa är ofta bra för folk att installera kakel golv för första gången. För mer avancerade göra det själv husägare, kakel som utnyttjar klistra och injektering för att uppnå rätt utseende kan vara att föredra. Men kom ihåg att om du har att tillämpa självhäftande själv och injekteringsbruk för kakel efteråt, kommer projektet att mer arbete intensivt. När du är säker på att du har rätt typ av tegel för det jobb du tänker göra, är det nödvändigt att förbereda ytan där kakel kommer att installeras. För bästa resultat, är det en bra idé att klä golvet i någon annan typ av täckning. Detta innefattar att ta upp gamla plattor. Även om det är möjligt att installera kakel golv över befintliga kakel, resultaten vanligen inte så effektiva som börjar med ett naket golv. Se till att inspektera golvet försiktigt så att du kan åtgärda eventuella brister som resulterar i ett golv som inte är slät och nivå.

Efter besiktning och rengöring av ytan, måste du förbereda dina verktyg och placera brickorna inom räckhåll. Detta kommer att skära ner på den tid du spenderar att flytta fram och tillbaka för att få vad du behöver för ett visst steg. För att uppnå en enhetlig balans, är det en bra idé att lägga en linje av bricka i mitten av rummet och sedan gå mot den motstående väggar på båda sidor om mittlinjen. När du plockar upp rytmen, installera kakel kommer gå mycket snabbare.

Ett sista tips som gäller för installation av kakel av något slag är att ha tålamod. Beroende på storlek och val av material, kommer plattorna att ta tid att ställa in och bota. Se till att du läser installationsanvisningarna som följer med material, särskilt om du använder pre-klistras plattor. Detta kommer att skära ner på din frustration, och även hjälpa dig att ställa rimliga förväntningar för att förklara jobbet komplett.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.