Vad bör jag veta om rengöring Brick?

Många hus idag är utsmyckade med tegel funktioner, såsom altaner, eldstäder, faner ytterväggar, och trappor. Ofta kommer murare försegla tegel med murade GRUNDPOLISH, vilket gör dem lättare att rengöra. Rengöring tegel som inte har förseglats kräver mer tid och ansträngning.

Rengöring tegel som har förseglats är så enkelt som uppsamlingsöverföringar ditt golv eller dammsuga din matta. Vacuum din inredning tegel funktioner medan dammsuga din matta. Placera din vakuum i hårda golv-läge, eller använda bilagor. När det är dags att torka golv, torka i tegel på samma gång, med varmt vatten. När smuts syns på tegel, skrubba den ren med ett milt tvättmedel och skura borste.

Brick som inte har förseglats är lite svårare att rengöra, men ändå inte svårt att göra. Tegel spisar är populära inslag i många hus. När har en eldstad byggd, be dem att försegla det för enklare rengöring. Om din eldstad redan är installerat, men inte förseglats, finns ett par lösningar du kan blanda som enkelt tar bort sot. Om din spis är relativt ny, eller rengöras regelbundet, kan du använda ett milt rengöringsmedel blandning för att rengöra den. Kombinera en liten mängd rengöringsmedel skålen med en lika stor mängd koksalt för att göra en krämig blandning. Tillämpas på tegel, inklusive sprickor, och låt det sitta i tio minuter. Skura det med en styv stålborste. Skölj tegel väl och låt brasan torka före användning.

Eldstäder som inte har rengjorts på ett tag behöver en mycket starkare för att ta bort olja och sot uppbyggd. Blanda 1 del Trinatriumfosfat, eller TSP, med 16 delar varmt vatten. TSP kan köpas på de flesta butiker hemma utbudet. Sätt på ett par handskar och skrubba spisen med TSP lösning och en borste. Skölj noggrant och upprepa vid behov.

Rengöra tegel utanför huset vanligtvis innebär att man använder en effekt bricka. Vid rengöring tegel faner stickspår, ställa rätt bricka till någon inställning mindre än 1000PSI (6. 895MPa). Använder vanligt vatten, spraya från toppen av faner till botten. Om du rensar en tegelsten uteplats, spraya tegel med en högtryckstvätt, från kanten närmast huset och arbeta utåt. När rengöring siding tegel faner eller uteplatser som är alltför smutsiga eller betsad, använd en makt bricka med en industriell tegel rengöringslösning. Tegel renare finns på de flesta butiker hemma utbud i murverk gången. Följ tillverkarens anvisningar för att använda din makt bricka med en industriell renare. Ställ högtryckstvätt för mindre än 400PSI (2. 758MPa) och rengöra tegel på samma sätt som ovan.

Städning tegel är lika lätt som städning flesta andra material. Tegel är också tålig och kommer att behålla sin naturliga skönhet längre än de flesta andra material när de tas om hand. Gör rengöring din tegel funktioner del av ditt vanliga hushållssysslor och det kommer att ge dig många år av tillfredsställelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.